A héten, valaki , napközben Veszprém megyében? Hölgy, pár?. Akár csak kukkolás is érdekel. Enyhe bi is oke.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Kedves fiük!Továbbra is keresek értelmes igényes,méretes pasikat diszkrét laza kapcsira Veszprém megyéből(esetleg Fejér,Vas). Nagyon sokan írtok...De akinek nincs kép feltöltve,vagy csak két szót ír olvasás nélkül törlöm.Köszi.pusy. u.i: (kép.30-45 kor,borotváltság lent,IQ kéretik)

Dunaújvárosban valaki hellyel rendelkező vagy barátság város résznél Felső Duna parton leszopna???
Ma valaki?
Idősebb szopatni akaró pasit keresek.
Veszprémben és a környékén ismerkednék.
Ma délután valaki Ajkán? Hölgy, pár?. Akár csak kukkolás is érdekel. Enyhe bi is oke.
Sziasztok!
Tatán ismerkednék párral, hölgyel.
A többit privin.
Tatán ismerkednék párral, hölgyel.
A többit privin.
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Fehérváron kalandoznék, akár kukkolás, autós kaland is érdekel.
Szia! Írj rám légyszi.
(Ez egy válasz Sylvi2023 üzenetére (2025. 02. 15. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 17:31

Értelmes pasit keresek továbbra is.(Fejér,Veszprém,Győr,Vas megyékből)Kamusok,chat huszárok, kíméljenek.Csak fényképes értelmes bemutatkozó levélre válaszolok.Teljes diszkréció,ápoltság,IQ elvárt és adott.

Sziasztok,
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Tatabánya és környékén
keresek autós szexhez nőket
keresek autós szexhez nőket
Remélem találsz...
(Ez egy válasz Sylvi2023 üzenetére (2025. 02. 15. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 17:31

Értelmes pasit keresek továbbra is.(Fejér,Veszprém,Győr,Vas megyékből)Kamusok,chat huszárok, kíméljenek.Csak fényképes értelmes bemutatkozó levélre válaszolok.Teljes diszkréció,ápoltság,IQ elvárt és adott.

Számomra igazából nem lényeges, legyen úgy!
(Ez egy válasz Zsolti01 üzenetére (2025. 02. 15. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 16:38

Írtam neki èn is (szerintem jó páran...)el sem olvasta, úgyhogy nagyon nagy kamu.... Bezzeg,ha hozzaszólsz olyant,olyanhoz,ami nem tetszik...már jön is a tíltás(Három napig...)
Sziasztok!
Párt, pasit,csajt keresek ma estére!
Siófokon van helyem,de utazok is ha kell!
Uni biszex, bevállalós pasi vagyok!
Párt, pasit,csajt keresek ma estére!
Siófokon van helyem,de utazok is ha kell!
Uni biszex, bevállalós pasi vagyok!
ilyenekből van elég
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (2025. 02. 15. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szopni szerető partnert keresek.
Sziasztok!
Párt keresnénk ma estére
Párt keresnénk ma estére