Sziasztok! Holnap késő délutánra keresünk pasit,pasikat Badacsonyba leszünk. Itt pár üzenet után telefonos egyeztetés,úgy hogy telefonszám kell. Csak az írjon akinek ez így megfelel.
Sziasztok, ma este Nő vagy pár aki szívesen találkozna?

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Sziasztok
A hónap első felében Székesfehérváron leszek.
Várom az invitálásokat!
A hónap első felében Székesfehérváron leszek.
Várom az invitálásokat!
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Szfvár és környékén hölgy társaságát keresem hosszabb távra...
Veszprém megye valaki - sex? Ma este.
Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére Esztergom környékén
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Képem van fent a társkereső adatlapomon!
Sziasztok szívesen megismerkednék párokal hölgyekel! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok!
Sziasztok,
Külföldön élő, fiatal, intelligens, független férfi vagyok. Május 20-tól 2-3 hetet Magyarországon tartózkodom. Ez idő alatt szeretnék párral, hölggyel ismerkedni. Közös programokra, akár 1-2 éjszakás wellnessre is. Ha komoly a számdékod/szándékotok, privát üzenetben jelezzétek. Kérlek csak akkor írjatok, ha valóban szeretnétek találkozni.
Tamás
Külföldön élő, fiatal, intelligens, független férfi vagyok. Május 20-tól 2-3 hetet Magyarországon tartózkodom. Ez idő alatt szeretnék párral, hölggyel ismerkedni. Közös programokra, akár 1-2 éjszakás wellnessre is. Ha komoly a számdékod/szándékotok, privát üzenetben jelezzétek. Kérlek csak akkor írjatok, ha valóban szeretnétek találkozni.
Tamás
Sziasztok. 31 eves hetero ferfi vagyok Mosonamagyarovarrol.(utazni tudok) Parhoz csatlakoznek tobbesre,cuckoldra vagy akar szwingerre is. 190 cm ,90 kg, szokesbarna , kekszemu.
Hali!
Holnap délelőtt valaki Ajkán? Hely van
Hölgy, pár… esetleg pasi, enyhe bi oke.
Holnap délelőtt valaki Ajkán? Hely van

Hölgy, pár… esetleg pasi, enyhe bi oke.
Sziasztok.Én Győri vagyok.nagyon szívesen 3 ba
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (2025. 02. 24. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 24. hétfő 20:08

Sziasztok!
Első alkalommal keresünk feleségem számára szóló pasit!
Előny a győri/ Győr környéki lakóhely.
Ideális jelölt: 35-42 éves, kifejezetten sportos/izmos alkat, jó megjelenésű, sármos.
Magas IQ/EQ elvárt!
Várunk egy rövid bemutatkozó levelet, mint első szűrő. Ha ez alapján szimpatikus vagy, folytatjuk az ismerkedést képcserével!
Várjuk a megkereséseket!
Üdv,
Harry
Első alkalommal keresünk feleségem számára szóló pasit!
Előny a győri/ Győr környéki lakóhely.
Ideális jelölt: 35-42 éves, kifejezetten sportos/izmos alkat, jó megjelenésű, sármos.
Magas IQ/EQ elvárt!
Várunk egy rövid bemutatkozó levelet, mint első szűrő. Ha ez alapján szimpatikus vagy, folytatjuk az ismerkedést képcserével!
Várjuk a megkereséseket!
Üdv,
Harry
Délelőtti órákra hölgyet párt keresek
Sziasztok . Ma autós jánosháza - Pápa környéke?
Sziasztok! A mai napon nagyon szívesen megismerkednék egy párral. Győr és 100 km-es körzete jöhet szóba, mobil vagyok. Korrektség, igényesség és diszkréció adott és elvárt. Ha eltöltenétek egy kellemes délutánt vagy estét akkor írjatok bizalommal!
Sziasztok! A mai napon nagyon szívesen megismerkednék egy párral. Győr és 100 km-es körzete jöhet szóba, mobil vagyok. Korrektség, igényesség és diszkréció adott és elvárt. Ha eltöltenétek egy kellemes délutánt vagy estét akkor írjatok bizalommal!