Ma estére keresünk partnert az adatlapunk szerint Dunaföldvár környékén.
Székesfehérváron vagy környékén lenne kedve valakinek egy közös masztihoz?
Prívátba írj!
Prívátba írj!
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott pàrral ismerkednék.
Diszkrét, nyitott pàrral ismerkednék.
Ma este 9-10 között Almádiban végzek. Korábban itt olvastam, hogy van ott valami Glory. Esetleg hölgy, pár egy kalandra? Privátban beszéljünk!
Valaki Sümeg környéke ? Pár nő vagy pasi ?
Sziasztok! Veszprém környékén keresek kedves nem elrugaszkodott hölgyet vagy párt. Csak hetero alapon.
Aktív vagy uni pasit keresek. Macis 28éves srác vagyok.
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Pápán szopna ma valaki?
Kaland ma valaki?
Komárom környékén szopatna valaki?
Nincs itt senki?
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok, április 13.-án (vasárnap)szeretnék egy picit kikapcsolódni. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyhöz. Egésznapos programot keresek. Utazni tudok, fogadni nem.
Többi infó privátban. Viber/whatsapp van. Profilomon több fotó is elérhető.
Csak hetero párokhoz csatlakoznék.
Többi infó privátban. Viber/whatsapp van. Profilomon több fotó is elérhető.
Csak hetero párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Valaki mostanában Tatabánya környékén? Nőt vagy Párt keresnék egy kellemes időtöltésre, Helyem nincs de utazni tudok.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
Sziasztok 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok tiszteletudo őszinte kedves! Szívesen ismerkednék páral hölgyel! Adatlapomon vannak képeim és elérhetőségem! Üdv István
Üdv,
Tapolca környékén leszek ma 4-5 között, azaz kb. 1 óra szabadidőm lesz.
Amennyiben akad pár, akinek lenne kedve ismerkedni, akkor örömmel!
Tapolca környékén leszek ma 4-5 között, azaz kb. 1 óra szabadidőm lesz.
Amennyiben akad pár, akinek lenne kedve ismerkedni, akkor örömmel!
Találkozni merő partnert keresek.
Sziasztok! Párt, hölgyet keresek! Helyem van, de utazni is tudok!