Balatonalmádi glory lyuk? Hölgy, pár?
Privátban keress. Köszönöm.
Privátban keress. Köszönöm.
Egyoldalúan szopnék kocsiban vagy nálad.
Sziasztok. Olyan Veszprém környéki nőt keresek akivel beszélgetéseink alkalmával megváltanánk a világot és ha úgy alakul a szexben egymás örömére lennénk.
Siófok Fehérvár környékén autós kalandra nő vagy pár ma?
Fehérvár körny 43/180/103 barna hajú kék szemű ffi nővel.párral ism.
Sziasztok!
Ma este pár vagy pasi, aki el is jönne?
Veszprém környékén van helyem!Olvass adatlapot!Írjatok
Ma este pár vagy pasi, aki el is jönne?
Veszprém környékén van helyem!Olvass adatlapot!Írjatok

Sziasztok.
Most délután Komárom - Gönyü környékén. Duna parti kaland?
Most délután Komárom - Gönyü környékén. Duna parti kaland?
Sziasztok hölgyek,párok.Szívesen találkoznék ma Veletek.Én 43/180/103 barna haj,kék szem.Minden megoldás érdekel,Szóló ffi ne!!
Sziasztok,
Jövő héten kedd,szerda és csütörtöki napokon barátnőmmel Balatonfüreden pihenünk.
Keresnék olyan hölgyet aki elcsábítaná a párom egy kis biszex játékra.
Párom 50-es fiatalos hölgy én 50-es férfi vagyok.
További infó privát üzenetben.
Jövő héten kedd,szerda és csütörtöki napokon barátnőmmel Balatonfüreden pihenünk.
Keresnék olyan hölgyet aki elcsábítaná a párom egy kis biszex játékra.
Párom 50-es fiatalos hölgy én 50-es férfi vagyok.
További infó privát üzenetben.
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS hölgy vagy pár
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS hölgy vagy pár

Moto
Üdv este van kedve valakinek a Turúlnál élvezkedni? Párok,hölgyek,urak?
Szexi 46 éves biszex nejemnek keresünk testi barátnőt!Rendszeres kettes,hármas programokhoz…Ajka környéke
Hova kell menni
? (Ez egy válasz vidámpáros üzenetére (2025. 04. 26. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 14:51
? (Ez egy válasz vidámpáros üzenetére (2025. 04. 26. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Autós kaland ma délután Fehérvár környékén? Az adatlapunk szerint keresünk párt,pasit
Autós kaland ma délután Fehérvár környékén? Az adatlapunk szerint keresünk párt,pasit
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Vagy jövőhet Kedd délutánra
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 26. szombat 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 08:18
Törölt felhasználó (4778726)

Sziasztok
Ma délelőtre pasi,aki csatlakozna?
Szigligeten.....hasonló elképzelésre,mint ahogy kiírtuk korábban
Ma délelőtre pasi,aki csatlakozna?
Szigligeten.....hasonló elképzelésre,mint ahogy kiírtuk korábban
Sziasztok! Párt, hölgyet keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok!
Sziasztok!Százhalombatta és környékén ismerkednék,utazni tudok!
Sziasztok! Ma este valaki/valakik Fehérváron a régi téglagyári úton. Hölgy esetleg pár. Privátban beszéljünk!