Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Tatabánya nő/lány titkos.....nem vagyok független egy jó kis k.f ra?helyem van de ritkán
Sziasztok! Fiatal, de harmas teren tapasztaltabb ferfikent tovabbra is keresem parok, holgyek tarsasagat Veszprem es kornyeken! Az adatlapomon sok informaciot megtalaltok rolam! Enailben vagy Viberen tudok a tovabbiakban egyeztetni, ha megosztjatok velem az elerhetosegeteket itt, privat uzenetben. Tovabbi szep napot kivanok mindenkinek!
Üdv
Május 29-31ig Füreden leszünk egy barátommal.
Hölgyet keresnénk aki szeret vitorlázni és szívesen eltöltene pár kellemes órát velünk.
Program megbeszélés,szimpátia kérdése a lényeg hogy mindenki érezze jól magát.
Normál,kultúrált hetero férfiak vagyunk,ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Május 29-31ig Füreden leszünk egy barátommal.
Hölgyet keresnénk aki szeret vitorlázni és szívesen eltöltene pár kellemes órát velünk.
Program megbeszélés,szimpátia kérdése a lényeg hogy mindenki érezze jól magát.
Normál,kultúrált hetero férfiak vagyunk,ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Szia! Olyat én is keresnék, szólj vagy üzenj akár hármasban is lehetnénk....
(Ez egy válasz kaland69 üzenetére (2025. 05. 17. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 09:59

Hellyel rendelkező házibarátot keresek fehérváron akit rendszeresen meglátogathatok.
Szopatnék
írj ha van kedved/kedvetek

Dunaújváros ma este valaki?
Sziasztok valaki szokott járni Tapolcán a kenyér gyárral szembe levő erdős Mezős részen? Estleg ott valamikor találkozni vagy meg nézni maszti közben?! Pár nő vagy pasi minden megoldás érdekel
Székesfehérvár és környékiek baráti/haveri társaság vannak itt?
Komárom, Tata, idősebb aki szopatna?
Veszprémben valaki?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Jánosháza--->Veszprém környékén valaki közös orálra?
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Hölgy vagy Pár most Badacsony vagy környékén autós találkára?
Sziasztok!
Írtam levelet, ha ok, akkor folytassuk... (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 05. 20. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam levelet, ha ok, akkor folytassuk... (Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 05. 20. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!párt kukkolnék veszprém környékén
Sziasztok! héten délután 17-20lg találkozni merő pasi?
Sziaaztok ma délután Győr és környéke kukkolás is akár . Szabadtéri autós .