Ma 1/2 5-5 fele Pápán leszek? Pár, Hölgy, egy kis kaland, akár csak kukkolás? Esetleg pasi?
Veszprém, Székesfehérvár környékén igényes srácot szopnék.
Fehérvár és környékén, pár szeretkezéset végig nézném....
40 év feletti egyedülálló telt hölgyeket keresek tartós (szex)kapcsolatra. Helyileg Veszprém-megyén belül (leginkább Pápán és környékén), de ésszerű távolságokon belül tudok utazni, illetve ha részedről megoldott az utazás, akkor van helyem is! Akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal!

Tatán van valami szórakozási lehetőség így este? Esetleg lányok valahol?
Sziasztok! Fiatal párként L/31 biszex F/34 heteró péntek vagy szombat estére keresünk hozzánk hasonló párt vagy bi beállítottságú lányt kellemes időtöltésre. Helyünk van Veszprémben, normál távolságon belül tudunk utazni is.
Sziasztok Révfülöp unatkozom.
Sziasztok!
Szoktatok vadnudizni?
Veszprém, Nemesvámos közelében keresünk ilyen helyet, helyeket!
Akik tudnának segíteni, legyenek szívesek privát üzenetben írni nekünk.
Köszönjük szépen!
A nap süssön rátok!
Szoktatok vadnudizni?

Veszprém, Nemesvámos közelében keresünk ilyen helyet, helyeket!
Akik tudnának segíteni, legyenek szívesek privát üzenetben írni nekünk.
Köszönjük szépen!

A nap süssön rátok!

Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok
Székesfehérváron vagy környékén olyan párt keresek akiket izgat ha diszkréten meglesik őket aktusuk közben!
Privátba írjatok kérlek!
Székesfehérváron vagy környékén olyan párt keresek akiket izgat ha diszkréten meglesik őket aktusuk közben!
Privátba írjatok kérlek!
KedvesSzerető
KedvesSzerető
Sziasztok! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet mai nap 16 órától 19oráig Székesfehérváron! Képeim videóm vannak az adatlapodon! Üdv
KedvesSzerető
Sziasztok! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet mai nap 16 órától 19oráig Székesfehérváron! Képeim videóm vannak az adatlapodon! Üdv
Szia! Sokat jàrok ezen az ùton! Talàlkozhatunk!
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 14:00

Sziasztok! Holnap délelőtt Győr-Komárom útvonalon valaki,valakik? Kukkolás,közös maszti,stb
Sziasztok!
Keresek kultúràlt, enyhén bi férfitagú pàrt.
Keresek kultúràlt, enyhén bi férfitagú pàrt.
Ma????
Sportos jó adottságú srácot keresek . Én is ilyen vagyok
Veszprém megye Papkeszi vasút állomás . El dugott hely. Közös öröm ?
Sportos jó adottságú srácot keresek . Én is ilyen vagyok
Veszprém megye Papkeszi vasút állomás . El dugott hely. Közös öröm ?
Valaki ma esteleg egy tali pár nő vagy pasi ?
Közös maszti vagy ami jól esik
Vagy valaki ki is verheti a párom bugyiára
Közös maszti vagy ami jól esik
Vagy valaki ki is verheti a párom bugyiára
ma este valaki almádi liget wc egy cumira?
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
15:00 kor lenne a randi,Szigligeten
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
15:00 kor lenne a randi,Szigligeten
Kedves Hölgyeim, szerda este ismét kényeztető masszázs lehetőség Siófok, Veszprém környékén.

Sziasztok!
Ma estétől Tatán leszek péntekig!
Hölgy vagy pár társaságát keresem! Képeim vannak fent! Írjatok ha szeretnétek találkozni!
Ma estétől Tatán leszek péntekig!
Hölgy vagy pár társaságát keresem! Képeim vannak fent! Írjatok ha szeretnétek találkozni!