Vagy szoló Növel!
(Ez egy válasz KezdoParos82 üzenetére (tegnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:24

Ma este 11 óra fele Székesfehérváron a Pentelei erdőben található parkoloban leszünk!
Párral szívesen taliznánk ott…
Privátba írjatok!

Privátba írjatok!
Ma este 11 óra fele Székesfehérváron a Pentelei erdőben található parkoloban leszünk!
Privátba írjatok!

Privátba írjatok!
Szia. Gyere Dunakeszire nudizni sokkal jobb nyugisabb! ))
(Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 09:06

Sziasztok!
Pénteken ráérek és elmegyek Gárdonyba nudizni.
Esetleg van pasi aki még ott lesz innen?
Ma este 11 óra fele a Turulnál lesz kint pár?
Privátba irjatok!
Privátba irjatok!
Ápolt,igényes párokat keresünk Veszprém megyében közös gabalyodásra.

Komárom, tatabánya, Szopatna valaki?
Sziasztok. Fehervaron keresnek, hellyel rendelkezo bi pasit, vagy part! Uni vagyok, johet mindent.

Ma,vagy holnap pár a Turúlnál,hármasra,kukkolásra?
Veszprémi kaland?
Valaki ma Tapolca Sümeg környéke ?
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Szia!
Szerintem én is megyek!
Mikor leszel kint pénteken? (Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 11:48
Szerintem én is megyek!
Mikor leszel kint pénteken? (Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)

A kapcsolatra jelölésekkel nem tudok mit kezdeni, ahogy az ismerkedésekkel sem. Ne levelezgetni akarok, nincs is erre időm. Ha ismerkedni akarsz, azt majd megteheted személyesen. Bocs, de elegem van abból, hogy elkezdődik egy ismerkedés azt eltűnik a másik, vagy az utolsó pillanatban benyögni, hogy mégsem tud jönni. Ezért aki ráér és akar valamit azzal majd személyesen.
Időpontokat nem tudok adni máskorra, mert aznap neked nem jó, péntekre keresek egyelőre, majd ha máskor is lesz szabadidőm azt úgyis kiírom. Köszönöm a megértést.
Időpontokat nem tudok adni máskorra, mert aznap neked nem jó, péntekre keresek egyelőre, majd ha máskor is lesz szabadidőm azt úgyis kiírom. Köszönöm a megértést.
Augusztus 21-23-ig Tatán hölgy vagy pár lesz ?
Van szállás, írj privatban
Igényes pasi vagyok
Van szállás, írj privatban
Igényes pasi vagyok
kb mikortól leszel Gárdonyban? megismernélek
(Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nállam is tudunk mesztelenkedninállam is tudunk
(Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 11:48

A kapcsolatra jelölésekkel nem tudok mit kezdeni, ahogy az ismerkedésekkel sem. Ne levelezgetni akarok, nincs is erre időm. Ha ismerkedni akarsz, azt majd megteheted személyesen. Bocs, de elegem van abból, hogy elkezdődik egy ismerkedés azt eltűnik a másik, vagy az utolsó pillanatban benyögni, hogy mégsem tud jönni. Ezért aki ráér és akar valamit azzal majd személyesen.
Időpontokat nem tudok adni máskorra, mert aznap neked nem jó, péntekre keresek egyelőre, majd ha máskor is lesz szabadidőm azt úgyis kiírom. Köszönöm a megértést. (Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Időpontokat nem tudok adni máskorra, mert aznap neked nem jó, péntekre keresek egyelőre, majd ha máskor is lesz szabadidőm azt úgyis kiírom. Köszönöm a megértést. (Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
Vasárnapra keresnék partnert/partnereket adatlap alapján. Hellyel rendelkezem.Nyitott vagyok a jó ötletekre is.
Vasárnapra keresnék partnert/partnereket adatlap alapján. Hellyel rendelkezem.Nyitott vagyok a jó ötletekre is.
Zánka és környékén belevaló férfias pasi ma, aki ismerkedne?

szia. délelött sivessen elkisérlek

Sziasztok!
Sziasztok!