Sziasztok! Ma este a tatabányai Turulnál?

Szép napot. Bogárd környékén keresnék nőt,párt..
Sziasztok 34 éves 185 magas 85kg barna rövid haj,minden jóra nyitott pasi vagyok, holnapi nap csatlakoznék nőhöz vagy párhoz Budapest, Székesfehérvár környékén. Csak olyan írjon aki valóban találkozna is

Sziasztok! Veszprém környékén keresek nőt! Autos tali is jo! Irj
Sziasztok!Szombat estére keresünk hölgyet,vagy bi nő tagú párt.A cél a lányok közös játéka .A fiúk nézők lennének,de részvételük a lányok igénye alapján opcionális lehet.Utazni észszerű határokon belül tudunk.Esetleges érdeklődést privát üzenetben várjuk
Sziasztok
Ma valaki Balaton déli parton?
Ma valaki Balaton déli parton?
veszprémi pasi vagyok, keresek alapvetően nőt, esetleg párt. helyem van, utazni is tuok. ha gondolod, írj és bezélgetünk
ma 15-18 ora között balatonalmádi glooryba jönne hölgy vagy pár,bisex pár kis akciora?
Sziasztok ma dél körül Ajka -Körmend útvonal , környéke .huncutkodnék .
Esztergom környékén cumiznék
Szép napot. Megye déli részéről keresnék párt,nőt, esetleg többesre
Nö vagy Pàr jàr innen B.Almàdida a Gloryba?
Törpe hölgyet keresek.
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Tatabányán most nem dohányzó,méretes, ápolt bi/homo srác??? Esetleg pár bi FFI taggal???
Két férfi csinos nyitott nöt keres.
Veszprém és környékén keresek partnert minden jóra délután kora esti órákban! Privatba
Balatonon valaki(k)?
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Izgat a sex chat is!
Helyem és autóm van.
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Izgat a sex chat is!
Helyem és autóm van.
Komárom?