Veszprém megyében Veszprém mellett lakom 35 éves vékony sportos srác vagyok férfi masszőrt keresek ha lehet akkor ne legyen kamu És a mai nap tudjon házhoz jönni egy teljes test masszázst csinálni nem hiszem el hogy nincs ilyen!!!
Kérlek privátban írj köszönöm
Kérlek privátban írj köszönöm
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Pápa, várkerti fürdőben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Ma egy jó kaland Pápa, várkerti fürdőben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok
Mai napon délután este fele szívesen meglesnénk egy párt akik szexelnek!
Székesfehérvár illetve környékén! Pl a Turulnàl!
Ha lenne ilyen pár akiket nem zavarna ha meglesnénk akkor privátba várjuk az üzenetüket!
Mai napon délután este fele szívesen meglesnénk egy párt akik szexelnek!
Székesfehérvár illetve környékén! Pl a Turulnàl!

Ha lenne ilyen pár akiket nem zavarna ha meglesnénk akkor privátba várjuk az üzenetüket!
Sziasztok! Ma délután leszopnék valakit Veszprém és környékén!
Kaland ma este zánka körül?
Sziasztok, Hajmáskér környékén keresnék hölgy társaságot, kortól függetlenül. Szép estét mindenkinek.
Ma este Fehérváron valaki?
Ma lesz valaki a Turulnál?
Sziasztok!Már csak néhány nap van hátra a nyárból-használjuk ki...holnapra,Vásárnapra keresek átlagos alkatú,18-55 év közötti LÁNYT,NŐT,Asszonyt,elhanyagolt Feleséget,Párocskát közös NUDIZÁSRA a Komárpmi HARCSÁSRA.Érett,tapasztalt,kedves,figíelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőrfiú vagyok...PUSSZ...
Kíváncsi hölgy, aki benne lenne közös masztiban, vagy megnézne egy hangos élvezést google chat-en?
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Sziasztok. Győr -Kisbér vonalán keresek hölgyet/pasit ma estére bármi lehetséges. fontos hogy tudj jönni kamionhoz
üzenetet privátban várom

Valaki Tapolca Szigliget környéke? Pár nő vagy pasi ?
Ma este éjjel pár vagy hölgy aki szeretnél jól érezni magát a Velencei tó partján ,hely megoldott
Ma este csinos Nő, vagy pár aki szenvedélyes, pasival randizni?
Kaland ma este 9 után zánka körül?
Ma este 22 órakor a Turulnál!? Valaki/k?
Ma estére keresünk egy pasit szabadtéri orál játékokra Tata, Tatabánya, Komárom környékén A bemutatkozásunkat olvasd el, mielőtt írsz! Privát üzenetet várunk.
Hello
Ma délutánra keresgélnék.. Komárom -Gönyü. Szabadban,kaland....
Ma délutánra keresgélnék.. Komárom -Gönyü. Szabadban,kaland....
Sziasztok
Tapolcán az erdőben sétálnánk a párommal,szívesen látnánk olyan pasit,aki szemkötőben verné a farkát......aztán mi közelebb mennénk,és a hölgytag mindkettőnket lecumizna.
Majd ha vége,elmegyünk......utána Te is.
Tapolcán az erdőben sétálnánk a párommal,szívesen látnánk olyan pasit,aki szemkötőben verné a farkát......aztán mi közelebb mennénk,és a hölgytag mindkettőnket lecumizna.
Majd ha vége,elmegyünk......utána Te is.
Esztergom környékén cumiznék