Sziasztok!
Holnap csütörtökön szopnék-szopatnék Veszprémben a Gulyadombon!
Holnap csütörtökön szopnék-szopatnék Veszprémben a Gulyadombon!
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Veszprémben és a környékén keresek valós partnert.
Hali ma valaki Nemesgulács környékén?
Oroszlànyban környékén Keresek aktív barátott. Vagy Pàrt! Mindennap jó nekem Du este Nàlad
Dorogon keresek valakit ma délelöttre, aki elverné a seggem. Helyem van.
szia!én benne lennék.privátban beszélünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 12. 09. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 12:28
Törölt felhasználó (3959752)
Vp-Ajka között valahol férfi akinek kiverhetném a farkát, esetleg le is szophatnám?
Helló.Két sportos,vékony pasit keresünk párommal(nak) jövő héten Zirc és környékén.
Ma 18:30-tól kint leszek megint Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Veszprém megyében két pasi keres hölgyet, vagy párt. Hely megoldott, már csaj te/ti hiányoztok.
A hölgytag részére keresünk masszőrt a délelőtti órákra. Akit tud is masszírozni. Tata. Köszönjük!
Sziasztok
Mai nap este fele orál kedvelő Nővel találkoznék a szabadban!
Beülsz a kocsimba vagy Én a tiedbe kivered vagy orálisan kielégítesz utána mindenki megy a maga dolgára!
Diszkréció alap nálam!
Ezt várom el tőled is!
Privátba írj kérlek!
Mai nap este fele orál kedvelő Nővel találkoznék a szabadban!
Beülsz a kocsimba vagy Én a tiedbe kivered vagy orálisan kielégítesz utána mindenki megy a maga dolgára!
Diszkréció alap nálam!
Ezt várom el tőled is!
Privátba írj kérlek!
Vp-Ajka között valahol férfi akinek kiverhetném a farkát, esetleg le is szophatnám?
Sziasztok!Péntek délelött szivesen fogadnék párt vagy hölgyet!
Sziasztok! Párt vagy hölgyet keresek Pápa, Ajka, Győr vagy Veszprém környékén! Utazni tudok, de helyem is van!
Sziasztok!A héten pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Veszprém környékén késő délután kora este esetleg valaki?9
Fehérvár Veszprém környékén ma délután nővrl, párral találkoznék.
Ápolt 40es férfi vagyok
Ápolt 40es férfi vagyok
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Veszprém?

vazelinator

balu00