Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
06.19-21-i hétvégére Zalakaroson párral ismerkednék.
Sziasztok! 06.06.Szombat estét,éjszakat Siófokon töltöm.Közös buli,stb... kb:6 éjszakát töltök ott.Párt,nőt keresek közös idő töltésre.Részletek privátban!
Ma estére keresem partnerem ! Hölgy illetve pár az ideális partner! Győr -Komárom-Tatabánya környékén!
Sziasztok! Pár vagyunk ,(n: 45, f: 41),Barátnőt keresünk mindannyiunk örömére.. Helyünk van.
Ma Füred, zánka, Nagyvázsony vonalon férfias pasi max 45-ig, aki szopatna, dugna?
Székesfehérváron és a környéken keresnék sub/mazo partnert rendszeres szeánszokra.
Írj, ha azt érzed, hogy igazi szolgalelkű vagy.
Írj, ha azt érzed, hogy igazi szolgalelkű vagy.
Almádiba hölgy vagy pár szokott menni?
Sziqsztok.
Pasit keresnénk ma délutánra szemkötős cuckoldra........ahol a párosunk hölgytagja,valamint a vendég pqsi is szemkötőt viselne végig a randi alatt.
50 feletti ápolt,borotvált urat keresnénk.
Csak heteró alapon!!!
Pasit keresnénk ma délutánra szemkötős cuckoldra........ahol a párosunk hölgytagja,valamint a vendég pqsi is szemkötőt viselne végig a randi alatt.
50 feletti ápolt,borotvált urat keresnénk.
Csak heteró alapon!!!
Sziasztok! Párként keresünk lányokat és párokat Tatabánya környékén a mai napon!
Balatonalmádi ismerkedni valaki?
Sziasztok!hölgyet keresek ,akit kényeztethetnék ,akár ma este is!helyem van,Veszprémben!utazok is!többit privibe
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek szopatás, alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Privátban ismerkednék a hölgy taggal!
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek szopatás, alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Privátban ismerkednék a hölgy taggal!
Sziasztok.
Hétköznap kora reggel munka előttre keresek partnert.
Helyem van. Esetleg hétköznap 16-17 ora körül is..
Hétköznap kora reggel munka előttre keresek partnert.
Helyem van. Esetleg hétköznap 16-17 ora körül is..
Ma ez Füred környéke!?? vigyél haza! Aktiv bika aki baxna. 50-60 ast jo lenne egy àllandó.Ninfó vagyok anal sexben. ez
En nagyon megbasználak
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (tegnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Füred, zánka, Nagyvázsony vonalon férfias pasi max 45-ig?
Esztergom Dorog környékén pasi , masszőr?
53 èves fèrfi alkalmi kapcsolatra. Hölgyet keres. Hely ha kell akkor megoldott.

vazelinator

xmiklos