Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Öklözés és más perverzió előny!
Szopatna ma valaki?
Sziasztok
Tapolcán ma délután lehet valakit kukkolni?
Persze párként lesnénk meg
Tapolcán ma délután lehet valakit kukkolni?
Persze párként lesnénk meg
Ma valaki Fehérváron ? Nyitott vagyok mindenre ! Férfiak is írhatnak
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok ma pár vagy lány M1 es környékén kaland ?
Sziasztok. Szombatra keresek partnert hölgy vagy pár személyében. Utazás nem probléma. Írj privátba és mindent megbeszélünk
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Dunaújvárosban tud valaki olyan izgalmas terepet ahol párként mások
is el szoktak bújni akciózni? Kipróbálnánk....
is el szoktak bújni akciózni? Kipróbálnánk....
Székesfehérvár mellet dolgozom maszekként egy felújításon ...
Teljesen egyedűl néha jó lenne ha meg látogatna egy idősebb hölgy ...
18 /6 tényleg kemény és vastag mérettel rendelkezem .. várlak egy kellemes időtöltésre
Teljesen egyedűl néha jó lenne ha meg látogatna egy idősebb hölgy ...
18 /6 tényleg kemény és vastag mérettel rendelkezem .. várlak egy kellemes időtöltésre
Sziasztok,
Ma holnap Balatonalmádiban hölgy esetleg pár ? Nyaralómban várnám
Ma holnap Balatonalmádiban hölgy esetleg pár ? Nyaralómban várnám
Ma 23 óra felé lesz pár a Turulnál?
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
06.19-21-i hétvégére Zalakaroson párral ismerkednék.
Sziasztok! 06.06.Szombat estét,éjszakat Siófokon töltöm.Közös buli,stb... kb:6 éjszakát töltök ott.Párt,nőt keresek közös idő töltésre.Részletek privátban!
Ma estére keresem partnerem ! Hölgy illetve pár az ideális partner! Győr -Komárom-Tatabánya környékén!
Sziasztok! Pár vagyunk ,(n: 45, f: 41),Barátnőt keresünk mindannyiunk örömére.. Helyünk van.
Ma Füred, zánka, Nagyvázsony vonalon férfias pasi max 45-ig, aki szopatna, dugna?
Székesfehérváron és a környéken keresnék sub/mazo partnert rendszeres szeánszokra.
Írj, ha azt érzed, hogy igazi szolgalelkű vagy.
Írj, ha azt érzed, hogy igazi szolgalelkű vagy.

vazelinator

Tina Gabriel