Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.
Sziasztok,
Igényes párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, de helyem is van.
Igényes párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, de helyem is van.
Sziasztok!
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
Sziasztok, fehérváron esetleg valahol gloryhole? Akár házi is
Sziasztok!
Tatai házaspár vagyunk. Mindketten nézzük az oldalt. Kis faszimádó feleségemmel újra szeretnénk nagyobb, emlékezetes partykat összehozni. Jelentkezni kizárólag viber-videóhívás, 1-2 perc beszélgetés, hogy mindenki megbizonyosodjon a valódiságról. A napokig tartó felesleges levelezés nem pálya nálunk. Előre szeretnénk jelezni, hogy az ingyen oinára mindenki rá akar röppenni, ezért túljelentkezés lesz. Mindenki értelemszerűen nem fog tudni beleférni. Megpróbálunk válaszolni a legtöbb megkeresésre, de legyen mindenkinél azért önkritika. Amit szeretnénk: egyszerre 10-14 fasz bassza szét a feleségemet. Torokbaszás, rommá/habosra gecizés. Melltől lefelé kamerázni szeretnénk emlékbe. Ahogy a fasz a torkát kúrja, ahogy rárobban a geci az arcába, stb. A nyitottság, a perverz, vulgáris beszéd senkit ne rémisszen meg, alapvetően roppant igényes,
Sportos alkat, szakáll és bajusz kizáró ok. Legyél gyakorlott többesező. Nem fog 15 fasszal órákig szopkodni senkit, hogy felálljon valahogy. Aki zavarban kesz, nem megy neki, az a sarokból kukkolhat. Napközben és hétvégi napon tervezzük és természetesen nem egy alkalommal. Aki úgy érzi, hogy megfelel az elvárásoknak, jelentkezzen bátran. A fotóink sajnos nem frissek. Azóta eltelt jó pár év (8-10) de alapvetően nem sok mindent változott. Segge, pinája még nagyon nyalni és basznivaló. Friss képeket készítünk a héten és teszünk fel az oldalunkra. Sajnos helyünk nincsen, így aki úgy érzi, hogy szívesen kenne egy bukkake, gang-bang bulinak házigazdája, örömmel várjuk a jelentkezésedet. Röviden ennyi, Sziasztok!
Tatai házaspár vagyunk. Mindketten nézzük az oldalt. Kis faszimádó feleségemmel újra szeretnénk nagyobb, emlékezetes partykat összehozni. Jelentkezni kizárólag viber-videóhívás, 1-2 perc beszélgetés, hogy mindenki megbizonyosodjon a valódiságról. A napokig tartó felesleges levelezés nem pálya nálunk. Előre szeretnénk jelezni, hogy az ingyen oinára mindenki rá akar röppenni, ezért túljelentkezés lesz. Mindenki értelemszerűen nem fog tudni beleférni. Megpróbálunk válaszolni a legtöbb megkeresésre, de legyen mindenkinél azért önkritika. Amit szeretnénk: egyszerre 10-14 fasz bassza szét a feleségemet. Torokbaszás, rommá/habosra gecizés. Melltől lefelé kamerázni szeretnénk emlékbe. Ahogy a fasz a torkát kúrja, ahogy rárobban a geci az arcába, stb. A nyitottság, a perverz, vulgáris beszéd senkit ne rémisszen meg, alapvetően roppant igényes,
ki
házaspár vagyunk. Feleségem most kett 33 éves. Csupasz pina, kúrva finom szopós száj. Dugás gumiban. Amit keresünk: max. 42 év!!!, borotvált, kőkemény, és nagy fasz legyen, minimum 18+ alf
sg alf
ye alf
rmekesSportos alkat, szakáll és bajusz kizáró ok. Legyél gyakorlott többesező. Nem fog 15 fasszal órákig szopkodni senkit, hogy felálljon valahogy. Aki zavarban kesz, nem megy neki, az a sarokból kukkolhat. Napközben és hétvégi napon tervezzük és természetesen nem egy alkalommal. Aki úgy érzi, hogy megfelel az elvárásoknak, jelentkezzen bátran. A fotóink sajnos nem frissek. Azóta eltelt jó pár év (8-10) de alapvetően nem sok mindent változott. Segge, pinája még nagyon nyalni és basznivaló. Friss képeket készítünk a héten és teszünk fel az oldalunkra. Sajnos helyünk nincsen, így aki úgy érzi, hogy szívesen kenne egy bukkake, gang-bang bulinak házigazdája, örömmel várjuk a jelentkezésedet. Röviden ennyi, Sziasztok!
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére helyünk van Dunaújvárosban írjatok oriviben es küldünk elérhetőséget
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de dugható is vagyok.
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Szeretőmel 17re keresünk párokat reggel 8 töl 15 óráig Székesfehérváron kellemes búvohelyet! Privátba várjuk leveleiteket!
Üdv! Kíváncsi, diszkrét, vastagf Urak aki igényli az orális kielégülést egyoldalúan?? Keress bizalommal, adatlapot olvass!
Tapolca vagy környékén keresek Hölgyet vagy párt autós/szabadtéri mókára. 31éves magára igényes potens pasi vagyok
Esélytelenül kérdezem, de hátha..diszkrét, ápolt, nem duci partneremet keresem ma estére kölcsönös szopásra, masztira. Hely ok
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Üdv mindenkinek,a héten napközbeni élményekhez keresek hölgyet,párt,szabadtéri,autös szexre,orálra! Enyhe bi oké!
Nőt, lányt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Veszprèmi vagy Veszprèm környéki hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolat cèljából.Nem problèma ha a párod is veled van.
Balatonfüred gyere szopas dugj!! Most ma holnap helyem van
Sziasztok!
Felcsúton a szabadban kalandoznék ma napközben
Felcsúton a szabadban kalandoznék ma napközben
Sziasztok! Hölgyet,párt keresek éjszakára Siófokon.

vazelinator

Angla
Zuzana S