Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Sziasztok! Diszkrét, vastagf kíváncsi Urak, srácok, aki imádja és igényli az orális kielégülést, egyoldalúan?? Nem fogsz csalódni, keress bizalommal, privát üzenetben!!
Sziasztok! 24 éves vagyok és fejérmegyébe keresek állandó szexpartnert! A kor nem lényeg csak tudjunk együtt működni
Sziasztok! Még mindig keresek egy ápolt igényes pasit Feleségem örömére! Írj ha nem riadsz vissza egy kis csábítástól!! Pápa S környékéről.
Hello.
Komárom - Gönyü részen keresek, adatlapom szerint.
Komárom - Gönyü részen keresek, adatlapom szerint.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék, 30 éves egyedülálló srác vagyok. Helyem van de utazni is tudok.
Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Fejér és Tolna megyében ismerkednék érett nővel, párral.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Turul mostanság pár ,hölgy aki pasit keres?
Péntekre keresek partnert. Valaki?
Ma este párral találkoznánk....
Komárom-Győr....
Komárom-Győr....
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
40-es párként érdeklődünk. Van itt valaki aki július vége fele néhány napra szívesen vendégül látna minket Alsóörsön?
Köszi
Üdv
Szép napot mindenkinek!
40-es párként érdeklődünk. Van itt valaki aki július vége fele néhány napra szívesen vendégül látna minket Alsóörsön?
Köszi
Üdv
Fehervaron holnap reggel vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok kedves párok!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Valaki ma Fehérvár? Minden érdekel !
Fejér és Tolna megyében ismerkednék érett nővel, párral.
Sziasztok!Mai nap késő estére keresek partnert hölgy illetve pár személyében! Győr - Tatabànya környékén !
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Sziasztok pénteken Esztergomba leszünk párokkal szívesen ismerkedünk. ZsuTi

vazelinator

Joana Redgrave