Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
BalatonKENESE környékén keresek férfi masszőrt 08.13. este
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:00-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass figyelmesen adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Valaki Fehérvár ma ? Nyitott vagyok mindenre
Hali, izgatnak a használt illatos bugyik és hasonló érdeklődésüvel párom bugyijára játszanék, Veszprém, Ajka környékén
Sziasztok!
Adatlapom szerint keresek partnert. Akàr ma estére . Helyem van.
Adatlapom szerint keresek partnert. Akàr ma estére . Helyem van.
Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig.
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék ma este egy ápolt párhoz a hölgy örömére.
Üdv
Szívesen csatlakoznék ma este egy ápolt párhoz a hölgy örömére.
Üdv
Sziasztok!
Veszprém környékén van olyan aki találkozni is merne?
Sziasztok!
Tatabánya, Székesfehérvár környékén keresek igényes ápolt párt, ahol a feleséggel együtt szopnánk a férjet.
Tatabánya, Székesfehérvár környékén keresek igényes ápolt párt, ahol a feleséggel együtt szopnánk a férjet.
Sziasztok hölgyek. Fehérvár vagy Tatabánya találkozni szerető hölgy? Nem most azonnal hanem bármikor. Nem csak ma
ha létezel írj rám nyugodtan
30 as pasi vagyok
ha létezel írj rám nyugodtan
30 as pasi vagyok
Fehérvár és környékén valaki? Szívesen szopnék, de mindenre nyitott vagyok .
Sziasztok.
Igényes, jófej, értelmiségi
Felvennénk a kapcslatot, ismerkednénk, egy hozzánk hasonló és hasonló élethelyzetben levő
Szép napot.
Igényes, jófej, értelmiségi
ki
(két és fél éves) pár vagyunk. alf
sg alf
ye alf
rmekesFelvennénk a kapcslatot, ismerkednénk, egy hozzánk hasonló és hasonló élethelyzetben levő
ki
párral. alf
sg alf
ye alf
rmekesSzép napot.
Sziasztok!
Van kedve valakinek haverkodni,és kipróbálni a DP/Cereampie témát velünk?
Nem egy alkalommal ha jól alakul.Ápolt,átlagos méret, és ha lehet 40+os alany lenne optimális Siófok környékén hétvégi szabadidővel.
Van kedve valakinek haverkodni,és kipróbálni a DP/Cereampie témát velünk?
Nem egy alkalommal ha jól alakul.Ápolt,átlagos méret, és ha lehet 40+os alany lenne optimális Siófok környékén hétvégi szabadidővel.
Sziasztok
Utcazene lesz a héten július 23-25 között Veszprémben.
Kurnék, basznek, szopatnék egy jót!!!!!
Olyan Nőt keresek, aki tényleg vágyik a fenti dolgokra.
Csak hölgyekkel szeretnék találkozni, privátban a részletek.
Köszönöm
Utcazene lesz a héten július 23-25 között Veszprémben.
Kurnék, basznek, szopatnék egy jót!!!!!
Olyan Nőt keresek, aki tényleg vágyik a fenti dolgokra.
Csak hölgyekkel szeretnék találkozni, privátban a részletek.
Köszönöm
Fejér megyei Csákvár környékén keresek olyan Csajt aki szeret élvezetből szopni. Arra gerjed hogy idegen faszt szophat ha ez a fétised téged kereslek.
Üdv Gábor
Üdv Gábor
Pénteken valamelyik észak komáromi nudin leszek, a Monostori híd alatt vagy a Harcsáson. Ha van kedved csatlakozni, először nézd meg az adatlapomat és ha megfelel, írj üzenetet.
Fizetősek
(Ez egy válasz Mister_X 23 üzenetére (tegnap 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:19
Szia, ha ma nem jönne össze, akkor esetleg ha megismerkedünk jobban Hetero alapon akkor a jövőben társulnék
Amennyiben érdekel a dolog írj nekem privátban.
Amennyiben érdekel a dolog írj nekem privátban.
Komárom Győr holnap délután 18 után Dunaparti

vazelinator

slater76