Ma éjjel ki lesz kint a Komárnoi forrásnál?Egy kis kalandba benne lennék!
Hét végén, (talán keddig) Füred, Kapolcs környékén vagyunk.
Adatlapunk szerint keresünk nem dohányzó heterot, közösen kialakított esti, éjszakai programhoz.
Adatlapunk szerint keresünk nem dohányzó heterot, közösen kialakított esti, éjszakai programhoz.
Sziasztok! Jövöhéten szabin vagyok így gondoltam minden nap kilátogatnék Gárdonyba és Dunakeszire! Szívesen csatlakoznék párthoz vagy hölgyhöz! Hetero vagyok
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok
Megleshető leszek ma kora este fele Fehérváron amint a kocsimban vagy kocsim mellett masztizok!
Ha izgat a leskelődés akkor privátba megírom mikor és hol leszek!
Megleshető leszek ma kora este fele Fehérváron amint a kocsimban vagy kocsim mellett masztizok!
Ha izgat a leskelődés akkor privátba megírom mikor és hol leszek!
Esztergom környékén cumiznék
Bi párhoz csatlakoznék
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, esetleg utána meg is dugna. Helyem van.
Valaki mostanaban kapolcs ??
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok.
Szerda napközbenre keresek.. Minden megbeszélés kérdése.
Szerda napközbenre keresek.. Minden megbeszélés kérdése.
Balatoni szexre keresek ma estére parnereket
szia!merre és mikor?én lesnélek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 07. 28. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 19:17
Törölt felhasználó (4822366)
Holnap délelőtt szabadban Veszprémben meztelenül hokizok, ehhez keresek partnert, kukkolásra, csatlakozni.
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Holnap délelőtt szabadban Veszprémben meztelenül hokizok, ehhez keresek partnert, kukkolásra, csatlakozni.
Veszprém vàrpalota környékén fiatal férfi a barátnőm kedvére?
Valaki esetleg muveszetek volgyeben ?
Balatonfüred és környéken ma estére, jo pasit harmadiknak?
Sziasztok.
Szerda délelőttre keresek, minden jóra.
Szerda délelőttre keresek, minden jóra.

vazelinator

Harmony Gabriel