Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!!
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!!

Elhanyagolt asszonyt hölgyet keresek közös élvezetes játékokra
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Kőszeg, illetve környékén hölgy, esetleg pár ismerkedésre?
Sziasztok!
Ma délelött keresnék Nagykanizsán,kölcsönös orálra,helyem van csak olyan irjon aki a tali elött hajlando telefonon beszélni...
Ma délelött keresnék Nagykanizsán,kölcsönös orálra,helyem van csak olyan irjon aki a tali elött hajlando telefonon beszélni...
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Csak személyes tali és ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr.
Helloka. 30 éves srác vagyok. Holnap ( csütörtök) estere keresek társaságot. Aktív bi vagyok, ennek tudatában írj.
Hely szükséges, Zala vas somogy megye magassagaban.
Hely szükséges, Zala vas somogy megye magassagaban.
Szép napot kívánok.Csütörtök délelőtt Győr-Veszprém közt párt fogadnék(max.50.év.).
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress köszönöm szépen.
Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok, keresek olyat aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj, írj
Sziasztok! Tapasztalt fiatal srácként ismerkednék lánnyal/nővel alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal célból, hosszútávon.
Illetve szívesen ismerkednék heteró alapon párral hármas, cuckold, vagy házibarát céllal.
Sajnos nincs jogsim, utazni csak Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok.. Illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Illetve szívesen ismerkednék heteró alapon párral hármas, cuckold, vagy házibarát céllal.
Sajnos nincs jogsim, utazni csak Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok.. Illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.

Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel, elsősorban párral.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok!
Írjatok!
Írjatok!
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.