Sziasztok! Nővel, párral ismerkednék, akik fiatal srácot keresnének kellemes időtöltésre.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni helyet.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni helyet.
Sopronban ismerkednék...elsősorban intelligens párral.
Sziasztok 9 körűl Szombathelyről megyek Várpalotára , dél körűl vissza , Ha valakinek fuvar kellene ...
Sziasztok Sümeg és környéken keresek partnert nő pár vagy pasi hetero vagy bisex minden érdekel
Kukkolás is vagy esetleg bugyi csere
Kukkolás is vagy esetleg bugyi csere
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Nagykanizsa-Keszthely környékén holnap igényes fiú??
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 42-49 ! Győr és környékén . Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!

Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Helyem van.

Nagykanizsa-Keszthely környékén holnap igényes fiú??
Kanizsán leszopna pasi?Fiatal helyes srác vagyok.Hely van
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Mi egy 50-es pár vagyunk . Szeretnénk megismerni egy szimpatikus hölgyet aki adatlapunkat elolvassa , ezt elfogadja. Pár napot Zalakaros és Esztergomba töltünk november közepén
Fonyód-Keszthely vonzáskörzetéből keresünk párokat kimondottan párcserés szexjátékokra.
Mai napon találkoznánk,de hosszútávú kapcsolatban gondolkodunk mindenképp!
Mai napon találkoznánk,de hosszútávú kapcsolatban gondolkodunk mindenképp!
Sziasztok.Ma Győr vagy környéke?Hölgyek/párok?
Kár hogy messze vagytok :(
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 23:34

Sziasztok! Most valaki srác páromra sok spermit verne cicire, arcra? Győr...
Sopronban élő, esetleg itt üdülő párral ismerkednék
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Zalában vki akivel egymás párja bugyija szagolgatása közben vernénk a farkunkant?
Sziasztok! Most valaki srác páromra sok spermit verne cicire, arcra? Győr...