Holnap délelőtt Tatabányán a Turulnál csatangolunk. Ha esetleg... Fotó, telószám fontos.
Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok!Gábor vagyok!Hegyeshalom-Tatabanya között keresek egy biszex ferfitagú párt kukkolásra,igényszerint be is segítenék!Nem vahyok kamusmindent komolyan gondolok!Szívesen lennék a játékszeretek,hasznaljatok ki!Tabuk nelkül,akár a szex után tisztara nyalnam a puncit!Kor alkat nem számít,csak gondoljátok komolyan!Keressetek,meséljetek el a vagyaitokat!
Sziasztok! Hobbi szinten fotózom, videózom. Szívesen készítenék tartalmat, hölgyekről, párokról. Ha esetleg felkeltettem valaki érdeklődését üzenetben várom a jelentkezést. Szép napot!
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenete
Párhoz csatlakoznék a nő örömére én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott domináns együttlétekre is ahol a nőt jó hosszasan nyalhatom spriccelésig popsiat, punciját....... Győr és környéke írj privátban ha érdekel benneteket
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott, privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok, keresek olyat aki kenyeztetné a farkamat, csak is hajnalban, vas megye! Írj üzenetet
Sziasztok! A mai este folyamán szívesen találkoznék egy párral Győr és 80-100 km-es körzetében. Igényes és fiatal pasi vagyok. Rendelkezem többes tapasztalattal! Olyan legyenek szívesek írni akik valóban találkozni szeretnének! Mindenkinek további szép napot!
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szopnék,szopatnék akár rendszeresen is,utazás megoldható diszkréció fontos.
Sziasztok! Csütörtökön (10.10.-én), megy innen valaki Győrbe a Kovaltérre a délelőtti órákban? Aktív biszex vagyok, szívesen találkoznék párral, hölgyel vagy passzív pasival! Izgat a kukkolás is, de engem is lehet kukkolni! Írj, privát üzenetben és addig még tudunk egyeztetni! Én biztos hogy ott leszek és kiverem, de örülnék egy (vagy akár többszöri) szopásnak, de én is szeretek szopni. Lesz nálam gumi, ha szeretnéd meg is duglak!
Olyat keresek aki kora reggel kenyeztetné a farkamat, vas megye! Írj üzenetet
Sziasztok. Egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszabb távú szeretőnek.
Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban

Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban
Zalaegerszeg környékéről keresek hölgyet hétvégére. 39 F
holgy ismeretseget keesem........petting,kolcsonos oromszerzes
Gyor-m-sopron megye esetleg vas? Fiatal perverz kivancsi hetero dughato srás keres aktiv partnert mára autos talira! Legyél te is mobil!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sopron és környékén ma este?