Sziasztok. Egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszabb távú szeretőnek.
Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban

Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban
Zalaegerszeg környékéről keresek hölgyet hétvégére. 39 F
holgy ismeretseget keesem........petting,kolcsonos oromszerzes
Gyor-m-sopron megye esetleg vas? Fiatal perverz kivancsi hetero dughato srás keres aktiv partnert mára autos talira! Legyél te is mobil!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sopron és környékén ma este?
vas megye vki???
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 12:10
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott, privát üzenetben keress, köszönöm.
Szia!
A győri Lotus thai masszázsról van esetleg tapasztalatod? (Ez egy válasz attila37 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 08:12
A győri Lotus thai masszázsról van esetleg tapasztalatod? (Ez egy válasz attila37 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

A Teleki utcában ami van Árkád felé... Csak masszázs közben kell szólni a lánynak ráutaló magatartással
Sziasztok!
Sopron környékén pár vagy hölgy ma este?
Sopron környékén pár vagy hölgy ma este?
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott, privát üzenetben keress, köszönöm.
Szopnék Sopronban! Anonimul.apokt igényes pasi vagyok .aki meg tudja oldani írjon
Illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
(Ez egy válasz GDominik üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 10:28

Sziasztok! Lakhelyem környékén (Bük, Csepreg, Simaság, stb), illetve Sopron-Szombathely környékén ismerkednék fiatal vagy idősebb nővel hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal célból.
Párral is szívesen ismerkednék a hölgy örömére, hosszútávon akár cuckold, akár normális hármas felállásra, vagy házibarátként.
24 éves rendes, diszkrét, tapasztalattal rendelkező fiatal pasi vagyok.
Párral is szívesen ismerkednék a hölgy örömére, hosszútávon akár cuckold, akár normális hármas felállásra, vagy házibarátként.
Sziasztok, keresek aki kora reggel kenyeztetné a farkamat , csak is hajnalban, írj üzenetet! Vas megye, utazni tudj!
Sziasztok! Lakhelyem környékén (Bük, Csepreg, Simaság, stb), illetve Sopron-Szombathely környékén ismerkednék fiatal vagy idősebb nővel hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal célból.
Bárcsak egy nő írna ki ilyet…
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Hely van!
Délután estefelé?
(Ez egy válasz Qwert2015 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 14:00

Sziasztok! Csütörtökön (10.10.-én), megy innen valaki Győrbe a Kovaltérre a délelőtti órákban? Aktív biszex vagyok, szívesen találkoznék párral, hölgyel vagy passzív pasival! Izgat a kukkolás is, de engem is lehet kukkolni! Írj, privát üzenetben és addig még tudunk egyeztetni! Én biztos hogy ott leszek és kiverem, de örülnék egy (vagy akár többszöri) szopásnak, de én is szereted szopni. Lesz nálam gumi, ha szeretnéd meg is duglak!
Sziasztok! Hétfőn nap közben kalandoznék Keszthely környékén… Én igényes, ápolt, nagy méretű srác vagyok…
vas megye kezdö bi pasi!!!!!
Fél négyre tudnák menni.