Sziasztok.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
A vastag farkat ki szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Ápolt nagyon vastagot Vas-Veszprém-Győr v.megyében rendszeresen leszopok., Írj-bizalommal....
Holnap Győr és környékén valaki?
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
sexpartnert keresek ma estére győrben,helyem van
Sopron és környékén puncit nyalnék írjál nem bánod meg
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Sziasztok!
December 15-19-ig a Bükfürdőn szívesen ismerkednénk párral, pasival.
Privátba írjatok
December 15-19-ig a Bükfürdőn szívesen ismerkednénk párral, pasival.
Privátba írjatok
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben faszt szopna. Hely van.

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sopronban ismerkednék ...elsősorban párral.
Sziasztok. Kedves, igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is. Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Szívesen ismerkedem akár hölggyel is. Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Helyem van. Többit privátban.
Sziasztok. Nagykanizsa-Zalakaros környékén hölgyek, párok? Kukkolnák, szopatnék vagy beszállnék harmadiknak párokhoz.
Sziasztok. 45éves magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Vagy fiatal lányt keres, minden jóra! Győr
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Zalából hölgyet keresek club látogatásra szilveszteri buliba.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!