Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék ma, napközben.
Szombathely környékén ismerkednék ma, napközben.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
Kanizsa vki? Priv
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral
Keszthely környékén párhoz csatlakoznék☺️
Sziasztok.
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés...

Mire vagy kíváncsi?
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2024. 10. 02. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 20:58

Fiúkat,pàrokat keresek akik szokták jàrni Győrbe a Mamma Mia discoban!?véleményekre lennék kivàncsi
Fiúkat,pàrokat keresek akik szokták jàrni Győrbe a Mamma Mia discoban!?véleményekre lennék kivàncsi
Sziasztok! Holnap (10.03) Győr szomszédságában leszek (helyem van). Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás szóba jöhet. Pár hetero vagy biszex alapon, hölgy, vagy férfi pár. Igényes, diszkrét, intelligens embereket keresek jó megjelenéssel. Én harmincas évei elején járó, többesben is tapasztalattal rendelkező, igényes, közvetlen és nyitott pasi vagyok. 184 cm, 78 Kg, ápolt, szőrtelen. Írjatok bátran

Sziasztok!
Holnap délelőtt ismerkednék.
Holnap délelőtt ismerkednék.
Sziasztok ma késő délutáni esti órákban ismerkednék kedves párral minden jóra
Zalaegerszegen ma pasi nap közben, akit lehetne orálisan kényeztetni? Helyem van.
Szentgotthárd határhoz közel vagy gleisdorf környéken ismerkednek egy erett novel
ma valaki!!!!??????
Sziasztok. Keresek 40+ hölgyet vagy pasit győrben, vagy környékén.
Érett hölgy ma Sopron környékén, aki kényeztetésre vágyik?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Keszthely-Nagykanizsa környékén keresnék egy igényes, érett hölgyet, lehetőség szerint hosszú távon…
Sziasztok! Csütörtöktől Sárvár környékén vagyunk,az adatlapunk szerint keresünk partnert/partnereket