2024. december 27-től 30-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok párhoz csatlakoznék kedves értelmes intelligens 37 éves pasi vagyok
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok!
Sopron környékén 17-19 óra között?
Sopron környékén 17-19 óra között?
Sziasztok! Megüresedett házibarát pozíció betöltésére keresünk max. 35 éves korig pasit. Részletek privátba. (Keszthely)
18-40 év közötti hölgyet keresek alkalmi vagy állandó kapcsolatra Zalaegerszegen.
Elváltam, így elsősorban nem titkos szeretőt keresek egy alkalomra.
Helyem van. Nem dohányzom, ritkán iszom.
Elváltam, így elsősorban nem titkos szeretőt keresek egy alkalomra.
Helyem van. Nem dohányzom, ritkán iszom.
Sziasztok lányokal hölgyekel ismerkednék beszélgetnék camoznék.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban egyeztessünk köszi.
Hölgyet masszíroznék
Esetleg ma délelőtt hellyel rendelkező pasi?
Sziasztok.Lányokkal,párokkal ismerkednénk.
Hölgyet meg látogatnák ma délelőtt Z egerszegen minden jóra. 40 es pasi. Írj
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sopronban ismerkednék intelligens párral...hosszabb távra is. Korrekt, megbízható, jelenleg független középkorú férfiként keresek partnereket.
Sziasztok!
Ma este felére keresek Nagykanizsán kölcsönös orálra valakit,csak olyan irjon aki tali elött hajlandó telefonon beszélni,helyem van képkéregetöknek felejtös!
Ma este felére keresek Nagykanizsán kölcsönös orálra valakit,csak olyan irjon aki tali elött hajlandó telefonon beszélni,helyem van képkéregetöknek felejtös!
27 éves srác vagyok, olyan 40+ hölgyek társaságát keresem akiket kényeztethetek, masszírozhatok, remegésik nyalhatok és minden vágyukat teljesíthetem. Akár egészen reggelig vagy több napon keresztül is kényeztetnélek, wellnes is szóba jöhet. Lehet egyszeri vagy rendszeres találkozás, helyem van és menni is tudok. Tényleg olyan nők keressenek akik tudják mit akarnak és komolyan gondolják a kalandot. Ha szeretnél többet megtudni rólam kérlek írj levelet.
Sziasztok! Potens, diszkrét, kedves pasiként keresek nőt,párt Szombathelyről vagy környékérő esetleg
közelebbi megyékből aki(k) utazni tud(nak). Helyem van!! Többit privin.
közelebbi megyékből aki(k) utazni tud(nak). Helyem van!! Többit privin.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Extrém kövér, 200 kg feletti hölggyel ismerkednék.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.183 cm,85 kg-os férfi.