Sziasztok! 2 full hetero sportos pasi vagyunk, nagy intim méret! Kényeztetnénk csajokat vagy párhoz csatlakoznánk a csajszi örömére innen mosonmagyaróvárrol. Írjatok ma este
Sziasztok! Holnap este Nagykanizsán illetve környékén párhoz, privát bulihoz csatlakoznánk. Levelet privátba, köszönjük
Sziasztok egy két órára kivehető szobát vagy lakást keresek Győrbe.
Jövőheten Sopronban pihenünk, szivesen színesítenenk, estéink ejszakaink egy nyitott párral helyünk van fogadni tudunk ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Hétvégén pihenő, vagy napközben szabadidővel és hellyel rendelkező, ápolt, hetero kalandot kereső párral ismerkednék, diszkréten.
Ápolt, 177/75, rendezett életű, igényes pasi vagyok.
Privát üzenetet várok..
Ápolt, 177/75, rendezett életű, igényes pasi vagyok.
Privát üzenetet várok..
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
kollcsonos oromszerzes.....holgy tarsasagat keresem....Keszthely es kornyeke
Szombat estére/Vasárnapra keresek Lányt/Nőt vagy Hölgy tagú párt aki análisan felavatná a szűz hátsómat felcsatolhatóval.A Strapon szex élményt szeretném megélni amikor az ellenkező nem kiélné magát rajtam mikor a műfarkára húz és megkefél.Szeretném megtapasztalni az érzést mikor bennem lenne egy műfarok és ki be jár amint egy Hölgy ütemesen dug vele.
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Sziasztok diszkrét szoba van kiadó Győrbe
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt, Nőt.
Győr és környékén. Utazni és fogadni is tudok.
Győr és környékén. Utazni és fogadni is tudok.
Ma du.-holnap du megy valaki közületek Bükfürdőre 50 éves férfi vagyok.
Soproni partnerrel, partnerekkel főleg párral ismerkednék. Hosszabb távú barátság/szexkapcsolat a cél.
Sziasztok! 45éves,igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkednék akár ELHANYAGOLT nővel, hölggyel akár hosszabb távú kapcsolat céljából. Vas megyéből keresek. Többit privátban
Szívesen ismerkednék akár ELHANYAGOLT nővel, hölggyel akár hosszabb távú kapcsolat céljából. Vas megyéből keresek. Többit privátban
Nagykanizsán/Zalakaroson kalandoznék-autós kalandban is benne lennék. Valaki/valakik csatlakozna?
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Győri, helyes, igényes, sportos max.29 éves fiút keresek pàromnak..jelentkezz privàtban..nov. 8-9. Buliba
kezdö bi pasi??
Szia!Ma balatoni pár?
Sziasztok párral ismerkednék kellemes időtöktéshez kedves ápolt 37 éves pasi vagyok
Sziasztok!Gábor vagyok!43 éves Győri férfi!Duci extraduci,kövér hölgyet,vagy ilyen hölgytagú párt keresek Győr-Budapest vonalon!Az sem baj ha nem egyszerire!
Csak akik komolyan gondolják!Keressetek!!