sziasztok 39 éves férfi vagyok
párokat keresek ma éjszakára egy jó hármas szexre
helyem van Veszprém megyében Tapolca mellet
minden jóbban benne vagyok íjatok bátran
párokat keresek ma éjszakára egy jó hármas szexre
helyem van Veszprém megyében Tapolca mellet
minden jóbban benne vagyok íjatok bátran
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
kamu ratyi
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 11. 16. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 17:21

Sziasztok, sportos, kivánós, szexi lány keres partnert, szivesen meg is nézhetsz kamerán. Max. 38 éves korig keresek, vékony! szálkás magas szakállas pasit, írj ha magadra ismersz. Jelige: egy normális, jófej, kivánós lány jól akarja érezni magát :P puszikaaa
Sopronban ma este, vagy holnap “after” időben Nő vagy Pár esetleg?

Írtam levelet!
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 11. 16. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 17:21

Sziasztok, sportos, kivánós, szexi lány keres partnert, szivesen meg is nézhetsz kamerán. Max. 38 éves korig keresek, vékony! szálkás magas szakállas pasit, írj ha magadra ismersz. Jelige: egy normális, jófej, kivánós lány jól akarja érezni magát :P puszikaaa
Zalaegerszegen ma este pasi, akit lehetne orálisan kényeztetni? Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.
Hölgyet vagy párt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 16. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 16:53
Törölt felhasználó (4707286)

Ma estére höégyet vagy őárt keresek ! Hely nálam oké.
Ma estére höégyet vagy őárt keresek ! Hely nálam oké.
Sziasztok! Van itt olyan nő vagy pár, aki ismerkedne egy 24 éves fiatal sráccal?
Rendes, diszkrét, tapasztalattal rendelkező srác vagyok. Izgat az idősebb korosztály, de a saját korosztályomból is ismerkednék.
Utazni Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok, illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Délelőttös műszakban dolgozom, így elég sok délutáni és esti szabadidőm van.
Ha netán van olyan, aki számára ránézésre szimpatikus lennék, szívesen várom az üzenetét.
Rendes, diszkrét, tapasztalattal rendelkező srác vagyok. Izgat az idősebb korosztály, de a saját korosztályomból is ismerkednék.
Utazni Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok, illetve Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Délelőttös műszakban dolgozom, így elég sok délutáni és esti szabadidőm van.
Ha netán van olyan, aki számára ránézésre szimpatikus lennék, szívesen várom az üzenetét.
60 ev koruli holgy tarsasagat keresem,kolcsonos oromszerzes
60 ev koruli holgy tarsasagat keresem,kolcsonos oromszerzes
Sziasztok! Ma estére szívesen társulnék szimpatikus párhoz vas estleg zala megye. Ha gondoljátok írjatok.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
sziasztok.keszthely környékén hölgy ,aki esetleg laza kapcsolatot keres hosszú távra?45évig vagy kicsit felette?38 éves ,ápolt férfi vagyok
Melyik pár női tagjának nyalhatnam ki jó hosszasan és alaposan mind 2 bejáratát én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Sziasztok! Ma estére keresünk egy ápolt , egészséges pasit hetero párhoz kizárólag a hölgy örömére! Ha megvan a kölcsönös szimpátia , akár lehet a dolog hosszútávú is! Privátban várjuk a jelentkezést!
Sziasztok!
Ma délután Bükfürdőn ismerkednék.
Ma délután Bükfürdőn ismerkednék.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok. Ma estére hölgyet vagy párt keresek. Helyem Zalaegerszegen van.