Sziasztok,
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok többes, cuckold tapasztalattal.
Ma este Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen, de utazni is tudok!
Wellness, nudi is érdekelne.
Ma este Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen, de utazni is tudok!
Wellness, nudi is érdekelne.
Én válaszolnék csak írna valaki. De elég harmatos az érdeklődés a számra...valahol persze teljesen megértem a hetero pasikat is.
(Ez egy válasz Tom950118 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 10:47

Elég kiábrándító ez az oldal , csak melegek vagy biszex pasik, a párok 95%-a egy levélre sem hajlandó válaszolni (nem nem egy szia dugunk üzenettel inditok) szóló nők abszolút nincsenek... Aki mégis válaszol jön a fizetős f@szságaival!
Elég kiábrándító ez az oldal , csak melegek vagy biszex pasik, a párok 95%-a egy levélre sem hajlandó válaszolni (nem nem egy szia dugunk üzenettel inditok) szóló nők abszolút nincsenek... Aki mégis válaszol jön a fizetős f@szságaival!
Zalaegerszegen ma, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan. Hetero, bi pasi is írjon nyugodtan. Kb 50-ig lehet érdekes a dolog számomra. Helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok keresek pár nőt vagy pasit minden jóra.
Szívesen kukolok vagy engem is lehet kukolni de minden érdek kevés tabu van.
Lehet 50+ pár nő vagy pasi is
Szívesen kukolok vagy engem is lehet kukolni de minden érdek kevés tabu van.
Lehet 50+ pár nő vagy pasi is
Sziasztok. Győri páros 16 vagy 17 délelőttre keres igégenyes pasit a hölgy örömére. Tobb info privatban.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! A hét folyamán lesz ismerkedésre nyitott pár Bükfürdön vagy Sárváron?
Szia ma Győr és környékén kalandoznák
Zalaegerszegen ma, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan. Hetero, bi pasi is írjon nyugodtan. Kb 50-ig lehet érdekes a dolog számomra. Helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok Párommal sexelnénk Tapolca környékén, szívesen látnánk kukkoló idősebb pasit.......olyat,aki nem fényképez és jameráz közben. Köszi
Sziasztok. 45éves,igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést (kölcsönösen) és kipróbálna egy nagy makkú péniszt.. Többit privátban.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést (kölcsönösen) és kipróbálna egy nagy makkú péniszt.. Többit privátban.
Sziasztok. Sárváron ismerkednék. Első sorban nőt vagy párt keresnék. Privát üzenetben várom jelentkezésetek
Hetero, bi srác is írhat, nem csak meleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 15:57
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok,
sziasztok! Győrben keresek párt a holnapi napra (07.15.), akikhez csatlakozhatnék. Nyitott vagyok bármire, mindkét fél örömére vagy akár csak a hölgy/csak a férfi tag örömére is, cuckold is szóba jöhet. Helyem van, de csak 07.15.-én, egész nap! Rólam: ápolt, 31 éves, 178 cm magas, 95 kg, van tapasztalat hármasban.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak