Sziasztok! Szeptember 10-én (11.-e reggelig) Hévízen tartózkodom, ez idő alatt lányokkal ismerkednék (esetleg párok)…
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!Gábor vagyok!42 éves győri férfi!Van itt az oldalon duci-kövér hölgy,vagy ilyen hölgytagú pár?Akik komolyan ismerkednének is,akik talalkoznának is!Nem csak írogatni szeretnének!Keressetek,nagyon várom!Sziasztok!
Szia,írtam pm-et.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 11:21
Törölt felhasználó (4753102)

Sziasztok,
Tapolca környékéről keresünk olyan pasit,akivel ketten együtt kényeztethetnénk a páromat........simogatás,masszírozás,punci nyalás,kézi játék.
Semmi dugi.....
Priviben írj,ha ezeket el tudod fogadni.
U.i......fényképet mindenképpen kérünk.
Köszönjük
Tapolca környékéről keresünk olyan pasit,akivel ketten együtt kényeztethetnénk a páromat........simogatás,masszírozás,punci nyalás,kézi játék.
Semmi dugi.....
Köszönjük
16cm es intimmel keresek ma, párt, hölgyet utazni, fogadni tudok Révfülöpnél
vas ,zala vármegyében keresek párt, nőt . A szállást én fizetem 3-4 órára . Utazni tudok
Marcali-Balatonmária környékén 2 bi pasi csatlakozna hasonló srácokhoz.
Ma és/vagy szombat este kalandoznék Nagykanizsán. Autós kaland is érdekel, de szívesen kukkolnék is. Csó-tó?
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék vagy csak szimplán kukkolnálak Titeket 09.07.-én (szombaton) Bükfürdőn! Az egyik legjobb nudis szauna! Akiknek lenne kedve egy közös izzadáshoz azoknak várom a leveleit privátban!
Én biztos ott leszek, hogy Te vagy Ti eljöttök....az már csak rajtatok múlik! Zöld színű lepedő lesz nálam. De írj vagy írjatok és pontosítunk!
Szép napot!
Hölggyel vagy párral ismerkednék vagy csak szimplán kukkolnálak Titeket 09.07.-én (szombaton) Bükfürdőn! Az egyik legjobb nudis szauna! Akiknek lenne kedve egy közös izzadáshoz azoknak várom a leveleit privátban!
Én biztos ott leszek, hogy Te vagy Ti eljöttök....az már csak rajtatok múlik! Zöld színű lepedő lesz nálam. De írj vagy írjatok és pontosítunk!
Szép napot!
Szombathelyi vagy környékbeli Nőt keresek Péntek estére és Szombatra aki análisan eljátszana rajtam felcsatolhatóval.Esetleg még iyen pár szóba jöhet csakis Hölgy aktivítással.Helyem van!
16cm es intimmel keresek ma, holnap párt, hölgyet utazni, fogadni tudok Révfülöpnél
Sziasztok!
Győri párként, fiatal (max 38 év) párt keresünk péntek estére!
Győri párként, fiatal (max 38 év) párt keresünk péntek estére!
Este valaki Nagykanizsa, csó-tó?
Sziasztok !
Péntek estére és szombatra keresek Győrben programot. Majdnem minden megoldás érdekel.
Péntek estére és szombatra keresek Győrben programot. Majdnem minden megoldás érdekel.
Sziasztok,
Semmi dugi.....
Köszönjük
Semmi dugi.....
Köszönjük
Sziasztok! Ma Szombathelyen napközbe valaki!?
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok Zalaegerszegről ismerkednék.