NYUGAT-DUNÁNTÚL Régió (Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

NYUGAT-DUNÁNTÚL Régió

Megyék: Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala
Nagyobb városok: Győr, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg, Nagykanizsa

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 209 210 211 212 213 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13139   2024. 06. 28. péntek 16:57
Dave069 Dave069
Sziasztok igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Hely van.
#13138   2024. 06. 28. péntek 15:57
X Törölt felhasználó (3054102)
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
#13137   2024. 06. 28. péntek 15:46
Mrandmissis18 Mrandmissis18
Győrben fiatal biszex pasi ?? Párok ? Holnap estére!
#13136   2024. 06. 28. péntek 15:16
swinger79 swinger79
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. wave
#13135   2024. 06. 28. péntek 13:32
Benike Benike
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Kezdő párt, bevezetnék a 3as élvezetekbe. Győr
#13134   2024. 06. 28. péntek 12:41
Armin12 Armin12
maszíroznék és puncit nyalnék viszonzás nélkűl is sopron környékén
#13133   2024. 06. 28. péntek 12:36
X Törölt felhasználó (4731883)
Sziasztok!
Hétvégén esetleg valaki nudista strand látogatás?Győr és környéke.
32 éves fiatal pasi lennék! Párok Hölgyek.
Privátba várom a jelentkezőket!
#13132   2024. 06. 28. péntek 11:10
laca39f laca39f
100% ban igazad van. Sokan azt nem értik meg ha nincs beszélgetés akkor nincs kapcsolat bármilyen is az.
A halálom az amikor nem ir vissza hallgat mint sza...füben én meg nézek mint a vet malac. Arra nem képes hogy bocsánat nem vagy szinpi vagy túl messze vagy nem fogunk meg sértődni ilyen az élet de azért legyen már kultúra emberek tisztaljük már meg a másikat annyival hogy valamit vissza irsz .Ez a dühítő az egészben nem az hogy vissza utasítanak mert az élet ilyen de az hogy valaki arra nem képes hogy válaszoljon nem az már nagyon egy alpári dolog "Ilyenkor úgy érzem hogy Ha Ha van csajom tudod mennyien írnak mennyien meg akarják B,,,,ni Te is csi...ka láma. Majd vissza írok ha akarok vagy leszarom" Tisztelet a kivételének
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4733609)
2024. 06. 28. péntek 06:05
Ien elköszöntem tőletek! miért? Találkoztunk és beszélgettünk minden féléről! megbeszéltük hogy elsőre nem lesz semmi A csók az még nem sex autóba nem lehet csinálni sok mindent Normálisan udvariasan kezeltem az egészet .Úgy tű nt meg van a szimpátia és fogunk találkozni. Nem sikerült. Miért töröltem ?Azért mert nem értek rá és sokat dolgoztok. Megértettem nem zavartalak benneteket De amikor írtam és nem jött válasz pedig fent voltatok többször is és még nem is kommunikáltunk az érdekes volt Bele nyugodtam és gondoltam nincs szimpátia. De amikor elváltunk akkor úgy nézett a dolog hogy három ok! Nem hiszem el hogy ha valaki tényleg szeretne valamit akkor a napi 24 órába nem ér rá vagy válaszolni? mjután töröltelek benneteket akkor sem kérdeztétek meg miért !! akkor hogyan van??Mire gondoljon az ember ? arra hogy nem mertétek meg mondani akkor mikor elköszöntünk hogy nem rám gondoltatok!! Nem vagytok kamu ez igaz de folyt nem volt!! És azt is mondtam hogy bármikor ráérek..!!! Én itt befejeztem.
#13131   2024. 06. 28. péntek 10:20
Tomika44 Tomika44
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
#13130   2024. 06. 28. péntek 09:33
bofor2000 bofor2000
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
#13129   2024. 06. 28. péntek 09:17
Lacmac Lacmac
Ma aktív pasi Hegyeshalom-Móvár környékén egy kis huncutkodásra? Erotikus masszázs?
#13128   2024. 06. 28. péntek 08:55
kabalapasi1984 kabalapasi1984
Ma délelőtt tali? Lányok, nők, párok
#13127   2024. 06. 28. péntek 08:09
X Törölt felhasználó (3054102)
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
#13126   2024. 06. 28. péntek 07:34
Szabiman Szabiman
Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
#13125   2024. 06. 28. péntek 06:26
X Törölt felhasználó (3809542)
Sziasztok olyan párt nőt vagy pasit keresek akit érdekel vagy izgat hogy előtte vagy előttük ki verem. Vagy csak kukolni akkor abba is ben vagyok de lehet több is ez meg beszélès kérdés
Írj és megbeszéljük
#13124   2024. 06. 28. péntek 06:11
X Törölt felhasználó (4743907)
Sziasztok! Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel.
#13123   2024. 06. 28. péntek 06:05
X Törölt felhasználó (4733609)
Ien elköszöntem tőletek! miért? Találkoztunk és beszélgettünk minden féléről! megbeszéltük hogy elsőre nem lesz semmi A csók az még nem sex autóba nem lehet csinálni sok mindent Normálisan udvariasan kezeltem az egészet .Úgy tű nt meg van a szimpátia és fogunk találkozni. Nem sikerült. Miért töröltem ?Azért mert nem értek rá és sokat dolgoztok. Megértettem nem zavartalak benneteket De amikor írtam és nem jött válasz pedig fent voltatok többször is és még nem is kommunikáltunk az érdekes volt Bele nyugodtam és gondoltam nincs szimpátia. De amikor elváltunk akkor úgy nézett a dolog hogy három ok! Nem hiszem el hogy ha valaki tényleg szeretne valamit akkor a napi 24 órába nem ér rá vagy válaszolni? mjután töröltelek benneteket akkor sem kérdeztétek meg miért !! akkor hogyan van??Mire gondoljon az ember ? arra hogy nem mertétek meg mondani akkor mikor elköszöntünk hogy nem rám gondoltatok!! Nem vagytok kamu ez igaz de folyt nem volt!! És azt is mondtam hogy bármikor ráérek..!!! Én itt befejeztem.
(Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 22:33
Szia akkor legyen itt nyilvánosan ! Kapcsolatból töröltél elköszöntél tőlünk sikert kívántál az életbe nekünk. De azért a kocsiban nem csak beszélgetés volt . Nem trollkodni akarunk . Mivel abban maradtunk,hogy az autód hátsó ülés 3-asra nem igazán alkalmas így abban maradtunk ha mindenkinek van jó időpont akkor tali nálunk. Mire oda jutottunk addigra megkaptuk az elbocsájtó szép üzenetet. Mielött Füredre jöttél . Üdv N&K
#13122   2024. 06. 28. péntek 04:57
Istike333 Istike333
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
#13121   2024. 06. 27. csütörtök 22:33
Miisketten2 Miisketten2
Szia akkor legyen itt nyilvánosan ! Kapcsolatból töröltél elköszöntél tőlünk sikert kívántál az életbe nekünk. De azért a kocsiban nem csak beszélgetés volt . Nem trollkodni akarunk . Mivel abban maradtunk,hogy az autód hátsó ülés 3-asra nem igazán alkalmas így abban maradtunk ha mindenkinek van jó időpont akkor tali nálunk. Mire oda jutottunk addigra megkaptuk az elbocsájtó szép üzenetet. Mielött Füredre jöttél . Üdv N&K
#13120   2024. 06. 27. csütörtök 21:00
X Törölt felhasználó (4733609)
Szia Én találkoztam veletek személyesen és beszélgettünk azóta semmi!!I
(Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 21:18
Szia mi írtunk neked miután hívtunk de semmi .köszönjük szépen.

... 209 210 211 212 213 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 17339db
Utolsó üzenet: tegnap 21:37

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!