Sziasztok! Női partnert, esetleg párt keresek, aki szívesen elmenne velem Sárvárra egyet fürdeni, szaunázni, esetleg a végén egy kellemes időt eltölteni valahol... Akár szabadban, akár Szombathelyen tudnék foglalni helyet.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, várom nők, esetleg párok levelét.
Pasik nem igazán izgatnak.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, várom nők, esetleg párok levelét.
Pasik nem igazán izgatnak.
Szombat estére kellemes élvezetes játékokra partnereket keresek Győr és Móvár környékén
Egy 40 -50-es Milfet jól megujjazni,nyalni és megkefélni .
szombathely-zalaegerszeg kezdö bi pasi???
Sziasztok Zalaegerszegen hölgyekkel ismerkednék.
Sziasztok. 45éves,igényes, egyedülálló, diszkrét, fiatalos,vékony potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést. Többit privátban.
Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszú távra aki szereti a hosszas kényeztetést. Többit privátban.
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 23:32

Törölt felhasználó (4743759)

…
Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék. Hely adott.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van!

Ma is ok mostantól...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 20:29
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen most pasi? Óralisan kényeztetnék. Hely adott.
Vannak itt hetero hirdetők is ? Vagy a környéken csak bi és homo pasik vannak ?
Győrben párok?
Sziasztok!Abdai nudi létezik még?Tud esetleg valaki infót??
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok Gábor vagyok 42 éves férfi!Duci-kövér hölgyet,vagy ilyen hölgy tagú párt keresek kukkolásra,vagy be is segítenék igény szerint!Győr és környéke!Csak akik komolyan is gondolják légyszi!!!!
…
Zalaegerszegen most pasi? Óralisan kényeztetnék. Hely adott.
Zalakaros környékén ma pár??

Sárvár.. esetleg Bükfürdő.. de pl bereny.. tudom nem (érintett a 2 megye amit kértél)
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2024. 08. 13. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! 31 éves passzív győri pasi keresi partnerét férfi vagy férfiak (akár egyszerre többen is) személyében, csak orálra, eleinte csak passzívként, később lehet akár kölcsönös is vagy szex is. Elsősorban hosszútávra, de alkalmiban is benne vagyok. Nálad vagy kocsidban, szabadban megoldható hétköznap a délelőtti órákban vagy hétvégén bármikor (megoldható akár más időpont is). Vészmegoldásként egy kulccsal zárható pincehelyiséget is tudok biztosítani. Kis méret és tapasztalatlanok, fiatalok, kezdők, kiváncsi heterok előnyben, de egyáltalán nem feltétel, mindenkivel szívesen találkozok, nem vagyok a hosszú levelezések híve
További részletek üzenetben!