Sziasztok! Igényes, biszex párt keresnék Keszthely környékén.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Irtam privátban.
(Ez egy válasz Moni076 üzenetére (2024. 06. 18. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 08:17

Sziasztok,
Adatlapunk szerint ismerkednénk Keszthely környékén vasárnapig. Telefon, fotó, szimpátia nélkülözhetetlen az ismerkedéshez. Leveleket privátban várjuk, de nem levelezgetni szeretnénk.
Köszönjük!
Adatlapunk szerint ismerkednénk Keszthely környékén vasárnapig. Telefon, fotó, szimpátia nélkülözhetetlen az ismerkedéshez. Leveleket privátban várjuk, de nem levelezgetni szeretnénk.
Köszönjük!
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék
Kapuvár és környékén lenne ma este/éjjel lehetőség csatlakozni valakihez/valakikhez?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Akár hosszú távon, ha megvan a szimpátia. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr.
Olyan párt keresek ahol a nőt jó hosszasan adigg nyalhatom míg el nem spricceli magát v pisili el magát én mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok Győr és környéke írj privátban
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Zalaegerszegen szerda reggel, délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok!
Lányok, párok, ki szeretne egy kemény dugást, vagy lágyabb szeretkezést?
Esetleg csak puncinyalást?
Héten kora délutánonként ráérek
Lányok, párok, ki szeretne egy kemény dugást, vagy lágyabb szeretkezést?
Esetleg csak puncinyalást?
Héten kora délutánonként ráérek
Ha szeretnél egy jót dugni, élvezkedni, akkor keress.
Benne vagyok a többesben is ha úgy szervezed.
Benne vagyok a többesben is ha úgy szervezed.
Hétvégén valaki Zalakaroson?
Hali barátommal hajozunk Keszthely környéken valaki hölgynek vagy hölgyeknek lenne kedve csatlakozni hozzánk?
Hosszú távra keresek Nőt vagy esetleg Párt.
Sziasztok Ha komoly a keresés írjatok
(Ez egy válasz janolaci62 üzenetére (2024. 06. 18. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 08:46

sziasztok!barátnőmnek keresek egy győri pasit,55-65 év között!ő egy 60 éves hölgy!
Szia 3-4 körül jó nekem
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2024. 06. 18. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol? Ha gondolod írj privátba!
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2024. 06. 18. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék, szopatnék akár rendszeresen is. Diszkréció fontos, utazás megoldható
Sziasztok!.
Győr most?
Győr most?