Mire jó ez???????
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2024. 08. 09. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van kedvetek,cserélhetünk pár videót!?
Csak hitegetitek az embert!!!!
(Ez egy válasz Hardman1985 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 23:06

Sziasztok! 35-40 év közötti urat keresünk, házibarátnak hosszútávra! Csak komoly, intelligens urak jelentkezését várjuk! Vas, Zala!
Feleslges,csak hitegetik az embert
(Ez egy válasz checked üzenetére (2024. 08. 09. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 13:37

Zalaegerszegi vagyok helyem van de tudnék utazni is. Ha szimpatikus vagyok az adatlapom alapján akkor irjatok nyugodtan üdv
ma estére, vagy hétvégére keresek hölgyet, vagy párt Kanizsán
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Valakit Győrben leszopni? Hely van!
Zalaegerszegen szombaton pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Zalaegerszegi vagyok helyem van de tudnék utazni is. Ha szimpatikus vagyok az adatlapom alapján akkor irjatok nyugodtan üdv
(Ez egy válasz Hardman1985 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 23:06

Sziasztok! 35-40 év közötti urat keresünk, házibarátnak hosszútávra! Csak komoly, intelligens urak jelentkezését várjuk! Vas, Zala!
Holnap késő estétől, sümeg vonzáskörzetében, párként keresünk párt akik fogadni tudnak, adatlapunk szerint
Ma este 6tól Hévízen maszírozok. Diszkrét nyugodt hellyel rendelkezem. Privizz ha egy kis felfrissülésre vágysz
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
sziasztok 39 éves férfi vagyok párokat keresek hármas szexre
nem mesze lakom keszthelytöl
írj benne vagyok minden jóban
nem mesze lakom keszthelytöl
írj benne vagyok minden jóban
Zalaegerszegen szombaton pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Pápa és környékén (max 60-70km) keresnék srácot aki talizna napközben vagy estefelé
lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót.. helyem van, de szabadban is benne vagyok. A többit privátban

Sziasztok! Párt keresünk.. keszthely környékén! Üdv Klau Peti

sziasztok 39 éves férfi vagyok párokat keresek hármas szexre
minden jóbban benne vagyok
Keszthelytől nem mesze lakom
írjatok
minden jóbban benne vagyok
Keszthelytől nem mesze lakom
írjatok
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj kedveli mikor a előtte dugják feleséget.
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Inteligens kedves Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Jövő hét péntek szombat valaki /kik keszthely hévíz esetleg?
Sziasztok! Szombathely és környékén női puncit nyalnék! max 65-ig. bármikor jó, helyem van!