Helyes 28 eves 183cm 86kg sportos pasi keresne csinos holgytagu part zala,somogy,veszprem megyebol! utazni tudok!
privat uzenetre valaszolok!

Sziasztok
Győrben vagy környéken keresek hatalmas mellű hölgyet aki szívesen fogad vendégeket smile
Ha tudsz ilyet kérlek oszd meg velem mert eddig nem találtam csak Pesten
Győrben vagy környéken keresek hatalmas mellű hölgyet aki szívesen fogad vendégeket smile
Ha tudsz ilyet kérlek oszd meg velem mert eddig nem találtam csak Pesten
Szerda, csütörtök késő délután kalandoznék. Komárom - Győr területem.
Most szombatra(0608) random bulit keresnénk párral.Berény nudi ,este buli minden ami jó mindenkinek.
Vas megyében keresnék holnap este 23-tól hellyel rendelkező párt, pasikat.
Győrben vagy környékén fiatal párok , fiatal biszex pasi ?
Igényes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!
Hello. Ma délután ráérő?
Nagykanizsàn keresek fiatalabb heteró srácot aki kipróbálná a közös hokit,ès egyèb dolgokat!Kezdő,kíváncsi,jókèpű heteró vagyok!Siszkrèció fontos
45/45 fiatalos, nemdohányzó párként szeretnénk június 29, 30 ikai hétvégét egy párral eltölteni, valahol Balaton kki apartmant bérelve(ez opció nem kőbe vésett tény) . Sütögetős, zene, buli, tánc és természetesen sex.
Részleteket privát megbeszéljuk. Korban hozzánk illő párt keresnénk. Pasit nem.
Részleteket privát megbeszéljuk. Korban hozzánk illő párt keresnénk. Pasit nem.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Szopnék, szopatnék akár rendszeresen is. Utazás megoldható, diszkréció fontos.
Sziasztok! Szerda délben lány vagy pár szentgotthárdon? Helyem van
Üdv
Szívesen találkoznék, ismerkednék lánnyal/nővel. Fiatalos, elhanyagolt szombathelyi férj vagyok.

Szívesen találkoznék, ismerkednék lánnyal/nővel. Fiatalos, elhanyagolt szombathelyi férj vagyok.
Igényes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van!

Ezen a hétvégén (06.08) Tapolca környékén leszek, szombaton ráérek délután és este. Ha valaki tud esetleg valami jó swinger házibulit a környéken, vagy esetleg csak ha van olyan pár, aki szeretné, hogy egy 39 éves, swingeres tapasztalattal rendelkező pasi csatlakozzon hozzájuk, netán van szóló hölgy, aki társaságot keres aznapra, akkor ne habozzatok, nyugodtan írjatok rám. wink
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra keresek párt. Minden jóban benne vagyok!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.