Sziasztok! Pár vagyunk. A hölgy kényeztetésére keresünk 18-25 éves fiúkat. Lehetsz szűz is. Szimpátia, és optimális távolság!
Vasváron pasit kényeztetném, vagy párt kukkolnék
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok !
Uni biszex sub pasi vagyok.
Holnaptól egy hétig Sopronban keresem partneremet mindenféle jóra
Elvárás és tabuk nincsenek . Keress bátran.
Uni biszex sub pasi vagyok.
Holnaptól egy hétig Sopronban keresem partneremet mindenféle jóra
Elvárás és tabuk nincsenek . Keress bátran.
Holnap délútántól Vasárnap estig helyel rendelkező Szombathelyi pasi keresi azt a Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal kényeztetne!PASIK KIZÁRVA!!!
Sziasztok!Barátnőt keresek Szombathelyen tartós,baráti kapcsolatra.Szabadidő kellemes eltöltésére!Privátban írjatok!
Sziasztok!
Szabad a hétvégém. Lenne valaki, aki szívesen talizna velem? (Lány/Nő/pár személyében)
Szabad a hétvégém. Lenne valaki, aki szívesen talizna velem? (Lány/Nő/pár személyében)
Sziasztok!
Igényes Győri fiatal pasi szivesen csatlakozna párokhoz.
Győrbe és környéke akár közös programokra is!
Igényes Győri fiatal pasi szivesen csatlakozna párokhoz.
Győrbe és környéke akár közös programokra is!
!!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 16:55

Sziasztok!
Egy kedves pár kérését továbbítom…
Holnap azaz péntek délelőtt 11kor a Kovalternél szeretnének hölgynek egy gangbanget szervezni!
Igényes, fiatal kedves pár! Óvszer és normális viselkedés elvárt! Kérlek privatba ne írjatok mert én is csak ennyit tudok! Aki úgy érzi kiváncsi, jöjjön!
Üdv
Egy kedves pár kérését továbbítom…
Holnap azaz péntek délelőtt 11kor a Kovalternél szeretnének hölgynek egy gangbanget szervezni!
Igényes, fiatal kedves pár! Óvszer és normális viselkedés elvárt! Kérlek privatba ne írjatok mert én is csak ennyit tudok! Aki úgy érzi kiváncsi, jöjjön!
Üdv
holnap estére keresek egy ötvenes hölgyet aki eljönne velem gárdonyba edda koncertre
Hello. Délutántól Győrben valakik? privibe
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok! Szombat este megyünk egy tatai szórakozóhelyre, hasonló érdeklődésű pár vagy lány aki velünk tartana ? Ha van kedvetek, privát üzenetben keressetek…
Sziasztok. 45éves, egyedülálló, igényes, pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok! Augusztus 3 szombat estére keresek lányt vagy párt. Helyem van Szentgotthárdon diszkréció adott és elvárt
Bük környékén masszôr?
Sziasztok,Párhoz csatlakoznék Sopron kb.100km-es körzetében
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes pasi nőt, párt keres tartós intim kapcsolatra, Vas megyéből esetleg utazni tudót. Helyem van!
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban