Sziasztok párral ismerkednék Keszthely környékéről kellemes időtöltéshez akár most is
Győr és környékén ismerkednèk Párral, Nővel. Hosszú távra.
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Ma éjjel meglátogatnám keszthely közelében élő női ismerősöm,valakik /pár/ hetero szigoruan.
esetleg...hetero pasi aki csatlakozna?
esetleg...hetero pasi aki csatlakozna?
50 feletti aktív bi pasit keresek Keszthely környékén.
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 14. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 09:32
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Én szívesen találkoznék veletek! (Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 13. hétfő 16:45
Én szívesen találkoznék veletek! (Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sokan vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 13. hétfő 21:59

Törölt felhasználó (4743759)

Sziasztok!Szereti valaki a kövér nőket?
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Pár nő esetleg pasi?
Helló! Szentgotthárdon ismerkedne hölgy?
Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok mai nap szívesen ismerkednék találkoznék kedves párral akár csak kukkolásra autós kalandra vagy akár egy erdős területen találkoznék kellemes időtöltéshez.
Szia!
Írtam üzenetet! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 13. hétfő 21:59
Írtam üzenetet! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4743759)

Női szerepet kedvelő bi pasi keres ma estére párokat, fiúkat, Szombathely-Bük-Sárvár vonalon.
Sziasztok! Ma délelőtt Győrben keresem partnerem, partnereim! Jó méretű, potens, enyhe biszex férfi vagyok.
holgy ismeretseget keresem.......
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok !
Május 17-20 között Zalakaroson leszünk a Park Inn By Radisson hotelben. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi vagy biszex hölgytagú pár közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia alapján a hotel szobában folytathatnánk egy kis iszogatással, és erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfi vagy pár jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Május 17-20 között Zalakaroson leszünk a Park Inn By Radisson hotelben. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi vagy biszex hölgytagú pár közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia alapján a hotel szobában folytathatnánk egy kis iszogatással, és erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfi vagy pár jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Egy komoly inteligens domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy intelligens szubmisszív nőt vagy komoly cuckold párt. Szeretném látni ahogy a férjet izgatja ha a feleségetk kényeztetik és meg sok minden mást is....Győr kornyekerol de lehet bárhonan. Helyem van. Köszönőm