Sziasztok kedves érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez intelligens diszkrét ápolt pasi vagyok
Sziasztok!
Kis autós,természetben kaland? Győr és környékén.
Kis autós,természetben kaland? Győr és környékén.
Hétvégén ,Szombat ,Vasárnap, Kehidán szaunázni, ismerkedni valaki?
Sziasztok,
Hétvégén (péntek-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok.
Hétvégén (péntek-vasárnap) Hölgyet vagy Párt szívesen vendégül látnék Szombathelyen!
Önmagára adó, nagyon potens pasi vagyok.
Sziasztok!
Valaki ma Abda? Utánna egy kis edzés?
Valaki ma Abda? Utánna egy kis edzés?
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Állandó alkalmi partnerem keresem.
Részletesen privát üzenetben.
Részletesen privát üzenetben.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral tartós vagy alkalmi szexkapcsolatra
Ma éjszaka ki ér rá?

Sziasztok!Hölgy Szombathelyen vagy környèkèn?Holnap közös strandolàsra!?Privàtban írjsatok!
Győri pár júli16-17 délelőttre keres potenciális borotvált max 35 éves pasit.
Sziasztok! Holnap délelőtt keresnék igényes nagykanizsai hölgyet vagy párt… Én 41-180-90 ápolt és igényes, nagy méretű srác vagyok.
Zalaegerszegen 22:00 után szopnék, hely van.
sziasztok olyan párra ismerkednék csatlakoznék akik szoktak swinger cluba vagy házi swingerbe szívesen elmennék Zala Vas Veszprém esetleg Győr Moson Sopron megyébe privibe lehet írni
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Holnap Vas megyében hellyel valaki?
Utazni nem akarsz azt írtad
(Ez egy válasz jocika 6 üzenetére (2024. 07. 09. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 09:45

Szopnék,szopatnék akár rendszeresen is. Diszkréció fontos, utazás megoldható.
Sziasztok ma Győr vagy környéke autós huncutkodás? Nudi?
Gyor balaton utovonalon mma valakinek egy kivancsi hetrero srachoz kedve ideje egy gyors numerara?