Ha kellene egy "ribanc" akit kedvedre/kedvetekre szabadon, vágyaid szerint "használhatsz" (Vas, Zala) akkor keress, és élvezkedj!
Sziasztok ,Győrben cumiznek. Helyem van.
Zalaegerszegen ma és hétfőn este 21:30 után reggel hatig ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, hellyel rendelkezem.
Győr környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget,Párt nem!!! Lakás van vagy panzió. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
Sziasztok! Kinek lenne kedve ma kalandozni?? Privát írjatok!!
Sziasztok! Vas zala megyében ismerkednék párral. Ha gondoljátok írjatok.
Szia Jó reggelt! Győrben hol lesz? privátba tudnál írni?
(Ez egy válasz Emma79 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 06:53

Sziasztok! Április lesz Győrben naturista szauna est, lenne kedve jönni valakinek? Illetve Budapesti swinger klubba mennék, első alkalommal, kíváncsi még rajtam kívül valaki?
Sziasztok! Április lesz Győrben naturista szauna est, lenne kedve jönni valakinek? Illetve Budapesti swinger klubba mennék, első alkalommal, kíváncsi még rajtam kívül valaki?
Sziasztok! Ma este Keszthely környékén kukkolható pár?
Igen szívesen
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (2024. 04. 06. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 18:57

Ma este bisex párokhoz csatlakozna valaki pár vagy pasi jó mérettel. Győr
Ma este bisex párokhoz csatlakozna valaki pár vagy pasi jó mérettel. Győr
Zalaegerszegen ma, vasárnap és hétfőn este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Holnap délelőtti órákban párral ismerkednék kukkolnék akár természet lágy ölén. Kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Én meg pasit
na este hölgyet nyalnék!!!!!!
Sziasztok. Ma késő este Győrben vagy környékén lenne pár vagy hölgy aki pasit keres? Privátba írj kérlek. Adatlapom kitöltve.

Vicc vicc! Itt az emberek ( a profilok 80% mind kamu) ir üzenetet hogy küldj magadról képet,erre jön a válasz ja bocs nem jössz be a barátnőmnek,jajj bocs nem jössz be a feleségemnek stb! Vicc!!! Még esélyt sem ad hogy élőbe találkozzunk,már kép alapján elítél! Nevetségesek vagytok emberek komolyan! Undorító!!!! Gondolkodjatok el! kinek nem inge....
Ma este bisex pár és jó méretű biszex pasi csatlakozna hozzánk
Sziasztok! Hétfőn este Komáromban leszek. Lesz helyem, de utazni is tudok. Igényes, diszkrét párral szívesen találkoznék. Minden izgalmas dologban a partneretek lennék kölcsönös szimpátia esetén. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is mernek!
Sziasztok
Keszthely környékén valaki ma?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Keszthely környékén valaki ma?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres