Zalaegerszegen szerda délelőtt pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely megoldott.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Hétfőtől keresnék női partnert Szombathely ,vas megye. Környékén.Sima,autós,vagy extrémebb kalandra is.Akár masszíroznék is ,minden van hozzá

Sárváron vagy közelében keresek olyan hölgyet akit még érdekel a szex.
50 év felettit, felső korhatár nincs!
Nem egy éjszakás kalandra, hanem hosszabb távon.
Nem független is érdekel.
50 év felettit, felső korhatár nincs!
Nem egy éjszakás kalandra, hanem hosszabb távon.
Nem független is érdekel.
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Szia sziasztok.
47 éves igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Keresem azt a párt hölgyet anyukát. Szexpartner lennék hosszú távon diszkréten. Esetleg bisex pár hàzibaratja is. Ha van itt olyan pár . Csók
47 éves igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Keresem azt a párt hölgyet anyukát. Szexpartner lennék hosszú távon diszkréten. Esetleg bisex pár hàzibaratja is. Ha van itt olyan pár . Csók
sziasztok vannak itt olyan párok akikek lehet ismerkedni hetero alapon Zala Vas Somogy esetleg Veszprém megyéből privibe lehet írni vagy levelet
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Győr-Komárom környékén. Ha van partnered, de nincs búvóhelyed, és benne vagytok, hogy az autó hátsó ülésén szexeljetek, miközben nézlek benneteket ,akkor itt a lehetőség, ingyen, anyagiaktól mentesen. Lehet pár, két biszex lány vagy biszex pasik. Élvezzétek egymást az autó hátsó ülésén.
Sziasztok! Ma Sárváron szauna világban nő,pár aki ismerkedne? Privátba írj! Köszi!
Sziasztok.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
Sziasztok! 2 sportos full hetero pasi kényeztetne hölgyet vagy svinger buliba csatlakozna Győr-Moson-Sopron megye, utazás nem gond! Írj és megyünk is! Remélem tanítunk!
Egy csinos lányt keresünk 3as gabalyodásra. Két hölgy egy férfi felállásban,elsősorban a lányok örömére. Helyünk van. Zalamegye
Pápa és környékén valaki most este?
Párt, nőt fogadnák ma lakásomba.
szombaton többesbe keresünk, két biszex pasi és egy bisex csinos fiatal sexi csaj vagyunk. Keresünk bisex párt nagy méretű biszex pasit! Helyünk van Győrben!
Sziasztok fiatal 20 éves szűz heteró fiú keresi élete első szexpartnerát Somogy-Zala megyében ! (lányokal max 35éves korig ismerkednék!) gyere írj
Ma estére keresek igényes párt vagy hölgyet kalandozásra heteró alapon! 46 éves igényes pasi! Utazni tudok Budapest 100 km körzetben!
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyk.MA azaz ( Jan 27-én SZOMBATON ) 18 órátol reggelig helyen van SZOMBATHELYEN.Aki baszogatná a csillogó olajos seggem az írjon..Űritésre jó vagyok..Többen is jöhettek..
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.