Zalaegerszegen most orálisan kényeztetnék pasit.
Celldömölk környékén valaki?

Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Találkozzunk és szexeljünk! Maximális diszkréció! Autós kaland is érdekelne! Írj, írjatok!
sziasztok szombaton lesznek innen párok a bükfürdöi textilmentes részbe?privibe lehet írni nyugodtan
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 12:05
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok
Móvar ma 5-6 óra között? Tali
Móvar ma 5-6 óra között? Tali
Megbízható és igényes férfit keresek, aki hetero kapcsolatban él és szivesen szopatna rendszeresen egy lelkes kezdő pasit. Győr-Tatabánya-Kisbér háromszögben keresek, helyem sajnos nincs...
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Hosszútávban és rendszeres találkozásokban gondolkodom.
Marcali környékén 2 bi pasihoz valaki?
Zalaegerszegen ismerkednék.
Sziasztok!
Jóképű, magas és szép farkú férfi vagyok átlagos mérettel.
Életvidám, empatikus, intelligens és jó humorú smile
Odaadó, özetlen szeretőd leszek, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Erősségem az orális kényeztetés és a masszázs.
Sokan mondják, hogy szépen nézek, szép a szemem wink
Kultúrált, intelligens hölgy partnert (esetleg párt) keresek elsősorban vas megyében vagy a környező megyékben. A külső kevésbé fajsúlyos.
Jóképű, magas és szép farkú férfi vagyok átlagos mérettel.
Életvidám, empatikus, intelligens és jó humorú smile
Odaadó, özetlen szeretőd leszek, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Erősségem az orális kényeztetés és a masszázs.
Sokan mondják, hogy szépen nézek, szép a szemem wink
Kultúrált, intelligens hölgy partnert (esetleg párt) keresek elsősorban vas megyében vagy a környező megyékben. A külső kevésbé fajsúlyos.
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok!
Bár esélytelen, de egy kört megér. Ma este puncit nyalnék élvezésig Szombathelyen. Valaki igenyelné?
Bár esélytelen, de egy kört megér. Ma este puncit nyalnék élvezésig Szombathelyen. Valaki igenyelné?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna! Győr.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát hölgyet keres alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Illetve pár hàzibaratja lennék diszkréten hosszú távon. Igényes pasi. Kor alkat nem számít.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Tetszik az ötlet!
(Ez egy válasz Hardman1985 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 03:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 03:54

Sziasztok, fiatal srácot keresünk 30 éves korig, aki nézne minket szex közben, kamerázna nekünk egész közelről(befeküdhetsz hozzánk, verheted). Zala, Vas.
Még egyszer megpróbáljuk hátha.
Szombatra keresünk kevés tabuval rendelkező párt. (Pár=férfi+nő) Alapvetően adatlap alapján keresünk, de kompromisszumkészek vagyunk.
Szombatra keresünk kevés tabuval rendelkező párt. (Pár=férfi+nő) Alapvetően adatlap alapján keresünk, de kompromisszumkészek vagyunk.
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék ma egy párhoz Győr és környékén (80-100km). Fiatal, de többes tapasztalattal rendelkező pasi vagyok.
Ismerkedjünk!
Szívesen csatlakoznék ma egy párhoz Győr és környékén (80-100km). Fiatal, de többes tapasztalattal rendelkező pasi vagyok.
Ismerkedjünk!

Sziasztok!
Győr - Komárom közt mostanában szextali?
Üzenetben mindent meg tudunk beszélni.
Győr - Komárom közt mostanában szextali?
Üzenetben mindent meg tudunk beszélni.