hali.titkos szeretőd lennék keszthely környékén.elhanyagolt nők,anyukák irjatok bátran.masszázs,punci nyalás,amit szeretnél.átlagos,nem független,diszkrét pasi vagyok
Szopnék Nagykanizsa
Ma délután élvezetes játékokra keresek partnert hellyel Győr és Móvár környékén. Bisex párokat uni női fehérneműst jó mérettel!
Sziasztok! Sopron-Szombathely vasútvonalon ismerkednék nővel, vagy párral a hölgy örömére.
Nem vagyok tapasztalatlan, imádok adni, sokáig kényeztetni.
Esetleg Szombathelyen foglalnék lakást pár órára, akik kicsit messzebbről szívesen utaznának, hogy egy fiatal srác kényeztesse a hölgyet.
Nem vagyok tapasztalatlan, imádok adni, sokáig kényeztetni.
Esetleg Szombathelyen foglalnék lakást pár órára, akik kicsit messzebbről szívesen utaznának, hogy egy fiatal srác kényeztesse a hölgyet.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok! Párral ismerkednék győr és környékén
Sziasztok! Szombatig Zalakaroson tartózkodom, alkalmi partnert keresnék. Balázs/35
Sziasztok!
Ma kedden Zalakaros élményfürdőben kedves hölgyel vagy hölgy tagú párral ismerkednék kötetlenül.A többi már csak szimpátián múlik.
Normális heteró pasi vagyok.
Üdv; Béla
Ma kedden Zalakaros élményfürdőben kedves hölgyel vagy hölgy tagú párral ismerkednék kötetlenül.A többi már csak szimpátián múlik.
Üdv; Béla
Ma vagy holnap du-tól párt vagy pasit keresünk!
Aktívat keresek Győrben akit leszophatok.
Sziasztok!
Holnap Zalakaros élményfürdőben kedves hölgyel vagy hölgy tagú párral ismerkednék kötetlenül.A többi már csak szimpátián múlik.
Üdv; Béla
Holnap Zalakaros élményfürdőben kedves hölgyel vagy hölgy tagú párral ismerkednék kötetlenül.A többi már csak szimpátián múlik.
Üdv; Béla
Györben este 8 körül szopatna valaki?kocsival vagyok
Néha..

És az önbizalmad se kicsi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 01. hétfő 02:02

Törölt felhasználó (4712797)

Sziasztok!
Jóképű, magas és szép farkú férfi vagyok átlagos mérettel.
Életvidám, empatikus, intelligens és jó humorú
Odaadó, özetlen szeretőd leszek, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Erősségem az orális kényeztetés és a masszázs.
Sokan mondják, hogy szépen nézek, szép a szemem
Kultúrált, intelligens hölgy partnert keresek elsősorban vas megyében. A külső kevésbé fajsúlyos...

Kultúrált, intelligens hölgy partnert keresek elsősorban vas megyében. A külső kevésbé fajsúlyos...
Hölgyek! Esetleg valakinek nincs kedve egy kalandal zárni az év első napját? 40-es igényes pasi vagyok.
Sziasztok. Lenne olyan srác aki találkozna a mai nap folyamán?
Normális távon belül utazni tudok, helyem Pápán van. Unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót keresnék

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Akár masszázs, intim masszázs! Hosszú távon keresek egy párt, akikkel jól érezhetjük egymást! Az ismerkedés, elsőre egy ital mellett beszélünk, ha minden ok, akkor köv alkalom., mehet a szex. Nálam a hölgy felé, nincs tabu! Ha van pár, aki ilyet keres, várom a választ. Győr.
B.Ú.É.K , de kár hogy csak ma láttam
(Ez egy válasz ZsB00 üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 12:15

Sziasztok, a szilvesztert itthon töltjük kettesben, ha van kedve 1-2 pasi csatlakozhat.
Ital, harapnivaló van. Gyms megye, Tét. búék mindenkinek

Sziasztok!

Buék van hölgy vagy pár aki pasit keres?