Sziasztok!
Ma este 21h körüli talira várunk VALÓS , TALÁLKOZNI IS MERŐ pasit. Ha szereted az orális játékokat és sok spermával rendelkezel, akkor téged keresünk! Mivel az oldal korlátozza a levélküldést, csak annak tudunk válaszolni aki ad viber elérhetőséget!!! Mi fotóval hirdetünk így el is várjuk, hogy neked is legyen ha jelentkezel! Fotókat nem cserélgetünk! Privát levélben várjuk jelentkezésed max. 20h ig.
Ma este 21h körüli talira várunk VALÓS , TALÁLKOZNI IS MERŐ pasit. Ha szereted az orális játékokat és sok spermával rendelkezel, akkor téged keresünk! Mivel az oldal korlátozza a levélküldést, csak annak tudunk válaszolni aki ad viber elérhetőséget!!! Mi fotóval hirdetünk így el is várjuk, hogy neked is legyen ha jelentkezel! Fotókat nem cserélgetünk! Privát levélben várjuk jelentkezésed max. 20h ig.
Ma nem ok?
(Ez egy válasz Aqua01 üzenetére (2023. 10. 07. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap tali nagykanizsan ?
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Zalaegerszeg és környékéről párokkal ismerkednék hármasban?
ma este...normális kedves pasi???
Ma este szívesen kalandoznánk párok pasik jelentkezését várjuk helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok! Hölgyek, párok ma délután Győrben Kovalter?
Írjatok
Írjatok
Sziasztok! Ma este vagy holnap párt vagy hölgyet keresek. Helyem van
Sziasztok!
Keresem azt az őszinte párt, akihez csatlakozhatok harmadiknak. Szeretném kipróbálni a hármas szex örömeit. Szívesen kényesztetnék egy lányt egy másik férfival. Finom puszik, meleg ölelések, kellemes masszázs...
Csak egy a lényeg, hogy a lány jól érezze magát...
Zalaegerszeg...
Keresem azt az őszinte párt, akihez csatlakozhatok harmadiknak. Szeretném kipróbálni a hármas szex örömeit. Szívesen kényesztetnék egy lányt egy másik férfival. Finom puszik, meleg ölelések, kellemes masszázs...
Csak egy a lényeg, hogy a lány jól érezze magát...
Zalaegerszeg...
Hölgy vagy pár vagy pasi? privizz helyem van
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Sziasztok! 23 éves fiatalként ismerkednék korombeli lányokkal, vagy idősebb nőkkel, esetleg párokkal a hölgy örömére.
Illetve egyik legjobb barátommal keresnénk egy olyan lányt/nőt, aki szívesen hármasozna velünk, esetleg ha van olyan lány vagy nő ismerőse, aki szívesen csatlakozna, akkor egy négyesben is szívesen benne lennénk.
Barátomnak van helye Bögötön (Sárvár mellett), de utazni is tudunk max 100km-en belül.
Illetve egyik legjobb barátommal keresnénk egy olyan lányt/nőt, aki szívesen hármasozna velünk, esetleg ha van olyan lány vagy nő ismerőse, aki szívesen csatlakozna, akkor egy négyesben is szívesen benne lennénk.
Barátomnak van helye Bögötön (Sárvár mellett), de utazni is tudunk max 100km-en belül.
Kanizsa, Karos ma valaki?
Sziasztok! Ma kora délután szívesen kalandoznék párral vagy lánnyal, helyem van, részletek privátban!
Sziasztok.Győr környéki hölgyet,párt keresnék alkalmi kacsolatra.
Sopronban ismerkednék intelligens párral, kortól függetlenül.
Ma este Sopron-Győr-Budapest vonalon ismerkednék, találkoznék az adatlapom szerint. 42 éves sportos méretes 186/85kg intelligens férfi vagyok.
van itt olyan pár akik fiatal srácot keresnek Zala Vas Somogy Veszprém Sopron?privibe lehet írni
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm