Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Kanizsa valaki?
Szerda este Sárváron hölggyel, párral ismerkednék. Egy jó szauna a termálfürdőben?
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Párokkak,pasival ismerkednénk adatlapunk alapján
20-30 körüli srácot keresek Győrben kiváncsi hetero alapon. Írj

holgy ismretseget keresem ,kolcsonos oromszerzes celjabol.......Keszthely es kornyeke
Óváros valaki?
Holnap napközben Hévízen aktívak. Helyem van!!! Szopok,dughatsz kedvedre!!!!!!!!!
Sopronban ismerkednék...elsősorban párok levelét várom.
Szopatnék Sopronban!
Sziasztok!ma délután fél 3 kor lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van
Sziasztok Zala megyei gátlástalan novel ismerkednek minden vágyam egy oklozheto spriccelos puncit nyalni
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Oral kedvelo holgy ismeretseget keresem,kolcsonos oromszerzes celjabol
Sopronban, szeptember26.-án kedd este 18 óra körüli időpontra várjuk azt a potens biszex férfit, ki mindkettőnk örömére beszáll harmadiknak. Videóhívás a kölcsönös szimpátia megítélése érdekében elengedhetetlen. Erre viber,whatsapp, skype ami ép rendelkezésedre áll.
Nagyfarkú pasi most Győrben? Írj!
Hévízen van napközben búvóhelyem. Imádom ha alaposan megdugnak és szájba élveznek
Sziasztok
Szerda estére keresünk Lányt vagy Párt női bi párcserés játékra.
Győr és környékén.
Szerda estére keresünk Lányt vagy Párt női bi párcserés játékra.
Győr és környékén.
Bi alapon
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 24. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 24. vasárnap 16:03
Törölt felhasználó (4514152)

Keszthelyen ma autós kaland ?