Sziasztok! Masszőr pasikent hölgyek parok ismerettseget keresem

2 pár (mi és mégegy ffi+nő klasszikus pár) keres szilveszterre még egy párt,zene, tánc,szauna, buli egymás előtti, melletti sex.Érezzük jól magunkat,csak olyan történhet ami mindenkinek jó, épp ezért nem keresünk olyan párt akiknek ez nem elég, párcserét nem szeretnénk ez biztos, lightos lányos játékok beleférnek ha a lányok között van szimpátia, megtalálják a közös hangot. Győr és környéke, elsősorban mivel a bulit oda szervezzük.Korban 38-48 között mert mi is abba a korosztályba tartozunk, de természetesen ez nincs kőbe vésve.privát üzenetet várunk.
Sziasztok. Én szívesen mennék vagy fogadnálak bennetek ma.
(Ez egy válasz triboard69 üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 26. vasárnap 12:00

Zalaegerszegen partneremmel együtt keresünk ma estére pasit akit ketten kényeztetnénk orálisan! Hely lenne! Privizz
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Holnap napközbeni élvezetes játékokra keresek partnert hellyel Győr és Móvár környékén
Sziasztok!
Ma Keszthelyen a Jyskben volt egy pár 13:00 után. Női tag nem volt szégyenlős a matrac kipróbálása során. A
piros kockás miniszoknya sokat nem takart de nem is zavarta. És azt sem bánta hogy én figyeltem. Párja fekete felsőben volt. Sajnos nem volt lehetőségem oda menni hozzájuk. Esetleg ha magatokra ismertek jelezzetek.
Nekem szimpatikusak voltatok!
Ma Keszthelyen a Jyskben volt egy pár 13:00 után. Női tag nem volt szégyenlős a matrac kipróbálása során. A
piros kockás miniszoknya sokat nem takart de nem is zavarta. És azt sem bánta hogy én figyeltem. Párja fekete felsőben volt. Sajnos nem volt lehetőségem oda menni hozzájuk. Esetleg ha magatokra ismertek jelezzetek.
Nekem szimpatikusak voltatok!
Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk.
Ma ki basszna seggbe és hugyozná le engem..Szombathelytől 20 km.Transzi vagyok.Irj ha elautoznál egy űritésért.
Leszoplak ha akarod
(Ez egy válasz Csabiaudi üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Zalaegerszegen vagy Szombathelyen ápolt hölgyet nyalnák,akár hetente is.
Győrben és környékén Fiatal Srác/24/ Párhoz csatlakozna.
Szia. Írtam privátban
(Ez egy válasz Katicacica üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen partneremmel együtt keresünk ma estére pasit akit ketten kényeztetnénk orálisan! Hely lenne! Privizz
Zalaegerszegen ma 17-21 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Írjatok privátban. Köszönöm.
Kanizsán hölgyet, vagy párt keresek estére huncutkodásra, helyem van!
Párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Masszázs !!Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni
Szopatnék Szombathely
2 pár (mi és mégegy ffi+nő klasszikus pár) keres szilveszterre még egy párt,zene, tánc,szauna, buli egymás előtti, melletti sex.Érezzük jól magunkat,csak olyan történhet ami mindenkinek jó, épp ezért nem keresünk olyan párt akiknek ez nem elég, párcserét nem szeretnénk ez biztos, lightos lányos játékok beleférnek ha a lányok között van szimpátia, megtalálják a közös hangot. Győr és környéke, elsősorban mivel a bulit oda szervezzük.Korban 38-48 között mert mi is abba a korosztályba tartozunk, de természetesen ez nincs kőbe vésve.
Sziasztok.Zalaegerszegen hölgyet kényeztetnék.