Sziasztok. Idősebb hölgyet nyalnék, kényeztetnék.
50-60 feletti elhanyagolt csajokat kényeztetnék Zalaegerszeg és Körmend környékén. Szívesen nyalnék, masszíroznék, vagy bármi más. "Bizarrabb" dolog ami érdekel, a pisiszex (kapni szeretek) és az öklözés (azt adni), de persze nem elvárások, csak az, hogy a leírt kor felett legyen a hölgy.
Én egy 30 éves, 168cm magas, tetovált, diplomás, intelligens srác vagyok. Hármas nem érdekel, nem szeretem ha valaki néz közbe. Minden extrával felszerelt házam van, hétköznapokon reggel 6 tól délután 4 ig szabad vagyok minden nap. A diszkréció természetes és ezt szeretném is elvárni. Természetesen INGYEN tenném a leírtakat.
Én egy 30 éves, 168cm magas, tetovált, diplomás, intelligens srác vagyok. Hármas nem érdekel, nem szeretem ha valaki néz közbe. Minden extrával felszerelt házam van, hétköznapokon reggel 6 tól délután 4 ig szabad vagyok minden nap. A diszkréció természetes és ezt szeretném is elvárni. Természetesen INGYEN tenném a leírtakat.
Szopatnék Szombathelyen
Valaki közös masztira Győrben?
Zalaegerszegen ismerkednék.
Ismerkednek. (Bi)
Vas megye elony.
Vas megye elony.
Hello! Mostanában valaki? Vas,Győr,veszprém megye? privibe
Győr mindenben benne vagyok!! hely legyen
Zalaegerszegen ma 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Sopronban ma délelőtt hölgy,pár nem keresgèl pasit?
Zala, Kanizsa ma valaki?
Sziasztok! Balatonmária-Keszthely környékén egy kis kaland most délelőtt?
Sziasztok!
Győr - Mosonmagyaróvár kaland ilyen későn?
Győr - Mosonmagyaróvár kaland ilyen későn?
Zalaegerszegen 21 után pasi?
45éves, igényes, fiatalos pasi, párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár hosszú távú házibarát. Győr
Hétfőn délelőtt igényes urat szopnék Balatonmárián vagy a környéken. Hely ok.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Ma este valaki Pápa és környékén (max 50km) találkozna? Uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót keresek
Sziasztok! Szombathelyről vagy környékéről hétfőre (11.20) délutánra,estére nőt,pár fogadnék saját otthonomban. Többit privin.