Szivesen ismerkednek csinos,normalis párral...
Én 30 éves 183cm 86kg sportos,sarmos, masok szerint extran helyes srac vagyok!
utazni tudok... de fogadni is! privat uzenetre valaszolok!
Én 30 éves 183cm 86kg sportos,sarmos, masok szerint extran helyes srac vagyok!

ma estefelé zegen pár v pasi??
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten. Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keres. Kor alkat nem számít. Ha csak maszsàzs kell azt is vállalom. Csók
Sziasztok
Párok , hölgyek vannak itt akikhez lehet csatlakozni?
Párok , hölgyek vannak itt akikhez lehet csatlakozni?
Sziasztok!Csinos pár aki pasit keres ma estére, hétvégére?Nyugat Magyarország, Veszprém.
Győrben keresek hellyel rendelkező aktív pasit ma estére. Szolis, csupasz passzív vagyok!
Zalaegerszegen ma 12-14 között szopnék. Hely van.
Párommal kizárólag hölgyet keresünk harmadiknak 35 éves korig.
Zalaegerszegen most pasi?
Sziasztok! Sopronban vagy környékén keresnék hölgyet. Hely van, ha pedig magadra ismersz írj privátba aztán a részleteket megbeszéljük.
Sziasztok, holnap este es szombaton barmikor keresi 18 eves srac holgy tarsasagat, vas megyeben. helyem van.
Sopronba a nök nemkeresnek sexpartnert? Vagy velem van a baj?
Sziasztok! Ma estére szórakozni vágyó hölgyet ,hölgyeket várunk Győrtől 10km kb.
2 jóképű kandúr

Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten illetve elhanyagolt hölgyet magányos anyukát keresek sexkapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Maszsàzs is. Te döntesz melyiket választod. Elhanyagolt férj.
Sziasztok,
Szivesen ismerkednek veletek.
En apolt igenyes nagykanizsai ferfi vagyok.
Irtam privatban elerhetoseget. (Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 20:31
Szivesen ismerkednek veletek.
En apolt igenyes nagykanizsai ferfi vagyok.
Irtam privatban elerhetoseget. (Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Pár vagyunk, mindketten 40 évesek.
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunokáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunokáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
Zalaegerszegen holnap (péntek) déltől kettőig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
Keszthely környékén szívesen ismerkedek párokkal vagy hölggyel!
Helyem van de szívesen utazok is!
Keszthely környékén szívesen ismerkedek párokkal vagy hölggyel!
Helyem van de szívesen utazok is!
Üdv!
Szívesen nyalnék puncit, akár viszonzatlanul is. Orgazmusig, többször is
Kinek lenne kedve hozzá?
Fiatalos, kedves, sportos pasi vagyok.
Szívesen nyalnék puncit, akár viszonzatlanul is. Orgazmusig, többször is

Kinek lenne kedve hozzá?
Fiatalos, kedves, sportos pasi vagyok.
Sziasztok holnap délelőtt bvagy mostanában délután kaladoznek Győrben.
)

Sziasztok! Van itt olyan pár vagy lány aki szívesen venné egy ápolt masszőr pasi társaságát a hétvégén!?