Sziasztok! Kukkolható párt keresek! Vas megyében. 47 éves szombathelyi ff vagyok.
Kesztehyl környékén ma este valaki ?
Privátban keress hely van.
Privátban keress hely van.
Kedden reggel 5:30 fele szopnék Zalaegerszegen. Hely adott.
Ma este szopnék Tata és környékén diszkréten! Akár kíváncsi heterot is!
üdvözletem
Zalaegerszegen vágyakozom arra ,hogy engedelmesekedjek személyesen,kiszolgálhassak.
a szolgálatom mindenre kiterjedő kell,hogy legyen,amire parancsot kapok
Zalaegerszegen vágyakozom arra ,hogy engedelmesekedjek személyesen,kiszolgálhassak.
a szolgálatom mindenre kiterjedő kell,hogy legyen,amire parancsot kapok
Nagykanizsa ès környèkèn keresek,rendszeres partnert.42 èves sportos jókèpű sràc vagyok.Olyan nőt keresek aki csak jól szeretnè magàt èrezni alkalmankènt,ès nem komolyabb dologra vàgyik
Nagykanizsa ès környèkèn keresek,rendszeres partnert.42 èves sportos jókèpű sràc vagyok.Olyan nőt keresek aki csak jól szeretnè magàt èrezni alkalmankènt,ès nem komolyabb dologra vàgyik
Sziasztok! Hétköznap esti vagy napközbeni találkozásra keresek partnert! Részletek privátban!
Szexuális segédezközként szerepet vállalnék,párok,szóló férfi és nők,kissebb csoportok esetén. Találd ki mire lehetne használni, egy nyitott férfit.
Sziasztok
Ma esti órákban valaki ?
Pàr, nő esetleg pasi?
Keszthely mellett van hely.
Privátban keres
Ma esti órákban valaki ?
Pàr, nő esetleg pasi?
Keszthely mellett van hely.
Privátban keres
Kedden reggel 5:30 fele szopnék Zalaegerszegen. Hely adott.
Elhanyagolt, érett feleséggel ismerkednék!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Dunántúl!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Dunántúl!
Mai napra keresek partnert autós szexre.
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben
Sziasztok, feleségem közös kényeztetésére, hetero alapon inteligens átlagos testalkatú srácot 30 éves korig, lehetőleg Zala, Vas megye! Ha csak simán dugni akarsz akkor ez nem a te hírdetésed, ismerkedünk, ha szimpi vagy akkor van minden
Szép estét ! Hegyeshalom-Mosonmagyaróvár vonzazkorzeteben biszex paral ismerkednek, kik hejel rendelkeznek.! Esténként talira, hol lehet szopni, nyalni, esetleg, dugnanak mind ketten ! Lehetnek idosebbek is.! Én 59/172/56 csupasz test, oszes haj, s, t, b! A többit privátban !

Valaki Keszthely környékén?
Privátban keres
Privátban keres
Vasmegyében ismerkednék közös hokira...
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, vagy hölgy aki szívesen kalandozna?