Sziasztok! Párként párokkal ismerkednénk Győrben!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit elégítenék ki orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok
Keszthely környékén ma valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Keszthely környékén ma valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Bükfürdőn nyaraló Hölgyet keresek reggeli kerékpározáshoz.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok párral ismerkednék kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok!
Mosonmagyaróvár-Győr környékén valaki holnapra/hétvégére , én passzív bevállalós vagyok
Mosonmagyaróvár-Győr környékén valaki holnapra/hétvégére , én passzív bevállalós vagyok

2 bi pasi ismerkedne bi párokkal, pasikkal Sárvár környékén ezen a héten.
Sziasztok! Szept 15 hétvégére keresek hölgyet vagy párt. Itt alvással is. Akár 2 pár is jöhet.
Sziasztok! Pápai pár ismerkedne fiatal fiúval.
holgy tarsasagat keresem, kolcsonos kenyeztetes celjabol........Keszthely es kornyeke
Szombaton (09.09) este Sopronban megnéznék párt dugás közben, illetve kényeztetnék idősebb hölgyet. Előny mindkét esetben, ha a hölgy (akár kifejezetten) telt.
Készül ma pár vagy hölgy Sárvárra vagy Büki szaunavilágba?
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasi? Orálra keresek, kényeztetnék. Hely van.
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten illetve elhanyagolt hölgyet magányos anyukát keresek sexkapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt nagymama. Testi lelki örömök velem
2 szóló pasi keres Győr környékén hármas iránt érdeklődő hölgyet,esetleg ilyen hölgytagú párt többes örömökre! Győrben hellyel rendelkezünk!
Párral , nővel ismerkednénk ha van aki tényleg ismerkedik és mer is találkozni , legalább egy beszélgetős ismerkedős randi keretében.
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek.
Sziasztok
Keszthely és környékéről keresek
Keszthely és környékéről keresek
Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresnénk lányt/lányokat, nőt/nőket többes szexhez. Barátom Sárvár mellett lakik, Bögötön, helye van, illetve utazni is tudunk, ha olyan a távolság.