Nincs velük semmi baj, volt szerencsém hozzájuk nem kamuzok. Kellemesen telt az együtt töltött idő, köszönöm nekik!
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 18:02

Moni076 vigyázzatok velük
Írják itt tali,visszakérdek hogy 100% e akkor meg már lemondják
Megbízható, igényes kellemes pár! Volt szerencsém együtt lenni velük. Nagyon élveztem, köszönöm!
(Ez egy válasz Moni076 üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 12:39

Sziasztok,
péntek vagy szombat estére keresünk utazni tudó normális srácot Keszthelyen. Leveleket privátban. Köszi!
péntek vagy szombat estére keresünk utazni tudó normális srácot Keszthelyen. Leveleket privátban. Köszi!
Sziasztok!
Párt keresnék akár hosszutávra. Győr-Komárom közeléből.
Párt keresnék akár hosszutávra. Győr-Komárom közeléből.
Sziasztok!

sziasztok, szóló de kapcsolatban élő pasiként keresek partnert hosszú távú ,kölcsönös szimpátián alapuló titkos, laza kapcsolatra. pár, hölgy személyében .Keszthely környékéről. Merj talizni. Max 50 éves korig.
én 37éves ,176cm 78kg vagyok.hely megoldható.de akár beülhetünk egy kv ra is ha ahhoz lenne kedved
én 37éves ,176cm 78kg vagyok.hely megoldható.de akár beülhetünk egy kv ra is ha ahhoz lenne kedved
Győr környékén keresek elhanyagolt feleséget lányt panziós kalandra! Én jóképű igényes 43 éves pasi. Szőkék előnyben!
Sziasztok párt keresünk párcserére Győr környékén vagy esetleg pasit 3 nak de ott max 40 éves korig.
Valaki ma egy közös hoki vagy szopás?
Sziasztok párral ismerkednék kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Mai nap délelőtt délután pár vagy hölgy aki meglatogatna !!!helyem van de utazni is tudok igényes ápolt pasi vagyok !!!privatban várom a válaszokat
Holgy tarsasagat keresem kolcsonos kenyeztetesre...Keszthely es kornyeken
Sziasztok.
42 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű, de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
42 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű, de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
30 as inkább sportosba hajló kalandvágyó férfi keresné hölgyek vagy párok közelségének élvezetét Zalakaros és környèkèn.

Ennyi kamust itt tényleg. Mást nem is olvas az ember. Kiábrándító.
Moni076 vigyázzatok velük
Sziasztok!
Ma este holgyek,parok tali?
Akar csak egy masszazs erejeig a holgy oromere
(Heviz,keszthely)
Ma este holgyek,parok tali?
Akar csak egy masszazs erejeig a holgy oromere

(Heviz,keszthely)
Sziasztok. Holnap Hévízen aktív férfiakat kényeztetnék szopós számmal és jól dugható popsimmal
Sziasztok!Biszex fèrfitagu párt keresek akar ma is!Kor alkat mellèkes!Csak gondoljatok komolyan!Merjetek találkozni, gondoljátok komolyan!!!!!Győr!Akar csak kukkolasra, akar másra is

Sziasztok! A mai napon szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz. Fiatal, korrekt és igényes partner vagyok. Győr és 100 km-es körzetében szívesen utazok.
viberen beszéltünk .Már ott voltam a nevezett utcában de ház sehol.És akkor írta hogy nem vagyok szimpatikus.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 07:44

Szóval max 2üzi után,aki nem kèpes telon folytatni az ismerkedèst,azt dobni kell.Aki komolyan gondolja/pároknál hölgy/,kell,hogy válalja a beszèlgetès.Igy mindjárt kiszürhető a párkènt regizett pasi.