Sziasztok!
Győr és 100 km-es körzetében kalandoznék ma. Fiatal, korrekt, potens pasi vagyok. Azok figyelmét keresem akik valóban találkozni szeretnének.
Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Győr és 100 km-es körzetében kalandoznék ma. Fiatal, korrekt, potens pasi vagyok. Azok figyelmét keresem akik valóban találkozni szeretnének.
Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Már ráérek. 21-ig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 22. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 13:42
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen kora este szopnék.
Este diszkréten szopnék. Tata és környéke! Kíváncsi heterot is
Győr környékén párhoz csatlakoznék! Elhanyagolt feleséget keresej!!! Én jóképű igényes 43 éves pasi.
Valaki megszopatna egy 50es pasit?
Zalaegerszegen kora este szopnék.
Ma este szopatok és dugok, nő vagy pár?Helyem van privizz
Sziasztok! Sopron-Szombathely vasútvonalon ismerkednék 30 év alatti lánnyal, mert még nem volt ehhez szerencsém, csakis 30 év felettiekkel voltam, és kipróbálnám a saját korosztályommal is, akár saját korosztályú párral.
Sziasztok, holnap este Győr és környékén valakinek nincs kedve találkozni? Autóval akár érted is megyek, de kint is összefuthatunk valahol.
Sziasztok érett párral ismerkednék csütörtök délelőtt délutáni órákban Sopron Győr környékéről kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok, Győrben tudnátok nudista helyet mondani, esetleg találkozni valaki? Bárkit szívesen látok
Van olyan igényes, pajzán pár, aki erotikus nudizást vagy autós kalandot tervez ma Győr környékén? Szívesen csatlakoznék kíváncsi nézőként vagy esetleg a hölgy örömére.
Kanizsán beindult az élet.
Sziasztok! Nagykanizsán keresnék kalandot ma délelőtt. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok.
Sziasztok! Nagykanizsán keresnék igényes fiút ma délelőtt. Én igényes, nagyméretű srác vagyok
Zalaegerszegen ma és holnap 17-21 között szopnék, helyem van hozzá.
A hét folyamán Bükfürdön ismerkedésre nyitott pár lesz?
Sziasztok. Ma este (10 óra után) Nagykanizsán csótón egy közös maszti? Lehetsz hetero, biszex vagy meleg. Nem gond, csak egymás elötti maszti lenne. Többit privátban.
Savaria karnevál ideje alatt,estére keresnék kukkolható ,bevàlalós pàrt,hölgyet,fiatal fiút.Szombathelyen.
(Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 16:47

Zalaegerszegen nőhöz, párhoz csatlakoznék alkami szexre, minden nap elérhető vagyok
Soproni párral ismerkednék, akár hosszabb távra is.