Part keresem pentek esten Gyorben, belvarosban. Helyem van
Sárváron keresek hasonló korú hölgyet hosszú távon.
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Zalaegerszegen most szopnék, helyem van hozzá.
Sopronban ismerkednék intelligens párral...akár hosszabb távra is.
Zalàban valaki egy sos oràl talira?
Sziasztok!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!
NEM MINDENKIVEL MINDENÁRON TIPUS VAGYOK!!
Szép napot!!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!

NEM MINDENKIVEL MINDENÁRON TIPUS VAGYOK!!
Szép napot!!

Sziasztok én kint vagyok!
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2023. 08. 23. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Írjatok privit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 07:22
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen délután, kora este szopnék. Hely van.
Sziasztok!
Ma ebédután egyes út 101 km - Gönyü-Vének részen Dunai nudizás? "Csónak" van, akad ott pár nyugis sziget, ahol nyugodtan lehet elvezni a napozást, fürdést,stb.
Max 5 fő, utaslétszám.
Párt, hölgyet keresnék.
Last minute, ma délután. Esetleg péntek délelőtt is vagy szombatonként.
Nap süssön rátok.
Ma ebédután egyes út 101 km - Gönyü-Vének részen Dunai nudizás? "Csónak" van, akad ott pár nyugis sziget, ahol nyugodtan lehet elvezni a napozást, fürdést,stb.
Max 5 fő, utaslétszám.
Párt, hölgyet keresnék.
Last minute, ma délután. Esetleg péntek délelőtt is vagy szombatonként.
Nap süssön rátok.
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Győr-Pápa-Komárom, rugalmas vagyok!
Abdai nudi valaki most?
Sziasztok!
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
45-ös csinos hölgy páromhoz keresünk egyszer-egyszeri alkalomra negyed-fél évente, utazni tudó 40-50 közötti diszkrét heteró művelt, igényes, átlagos testalkatú-kinézetű férfit 2-es-3-as gabalyodásra Gy-M-S megyébe Sopron környezetébe. Csak is közös szimpátia esetén!!! Privát üziben kérnénk az esetleges jelentkezőket.
Sziasztok Győr és környékén valaki? írjatok
Zalaegerszegen délután, kora este szopnék. Hely van.
Sziasztok ! Biszex pár ismeretséget keresem, hol lehetőség van, szopás rá, nyalasra, esetleg dughatnanak, a hölgy is felcsatolhatosal.! Hegyeshalom-Moson, m, Ovar kornyek, esti órákban ! Én vékony, csupasz test, oszes haj.!
Sziasztok!
Győr és 100 km-es körzetében kalandoznék ma. Fiatal, korrekt, potens pasi vagyok. Azok figyelmét keresem akik valóban találkozni szeretnének.
Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Győr és 100 km-es körzetében kalandoznék ma. Fiatal, korrekt, potens pasi vagyok. Azok figyelmét keresem akik valóban találkozni szeretnének.
Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Már ráérek. 21-ig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 22. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 13:42
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen kora este szopnék.
Este diszkréten szopnék. Tata és környéke! Kíváncsi heterot is