Sziasztok!
Vasárnapra valami jó programot keresek, hölgy, vagy pár társaságában, hetero pasiként . Nudi, és/vagy supozás vmi csendes helyen, vagy vmi más ötlet? Győr és környéke, de ésszerű határokon belül mobilis vagyok.
Vasárnapra valami jó programot keresek, hölgy, vagy pár társaságában, hetero pasiként . Nudi, és/vagy supozás vmi csendes helyen, vagy vmi más ötlet? Győr és környéke, de ésszerű határokon belül mobilis vagyok.
Ma Győrben valakik? privibe
Sziasztok!Most?Ma valaki Abdán???
Sziasztok! Ma estére ( 19 óra után) vagy holnap estére (19 óra után) párt,nőt keresek egy kellemes estére.Többit az adatlapomon olvasható. Ha érdekellek bennetek vagy téged írj üzenetet.
Zalaegerszegen hétfőtől szerdáig délután öttől este kilencig szopnék. Helyem van. Privit írj. Köszi.
Zalaegerszegen hölgyet vagy párt keresek. Helyem van.
Sziasztok! Ma illetve holnap kalandozni vágyó pár!? Részletek privátban!
Nagykanizsán keresek,olyat aki tudna helyet biztosítani szextalálkozóhoz.
Ma Lenti és környékén szopnék! Heterok megkeresését is vàrom.
A szombathelyi retro fesztivál (okt 14.) után kellő party és aljasodás után valakinél ott tudnánk aludni a párommal?
Részleteket megbeszéljük

Most valaki Kőszegen Hölgyünk örömére?
Kanizsa valaki?
A hétvége folyamán Sárvár,Bük,Celldömölk,Körmend-i szaunavilágban lesznek ismerkedésre nyitott párok?
Biszex orál kaland érdekelne Vas megyében ezen a héten.
Sziasztok, szép estét. Ma este esetleg hölgy pár?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Akkor ez is eljött...
Bővítenénk a csapatot egy pasival. Alapvetően adatlap alapján, de:
Ami fontos:
- tudj utazni, de ne a világ másik végéről, mert előzetes találkozó szükséges!
- hétközben nem érünk rá, csak hétvégén, akkor sem mindig
- férfi bi (orál) elvárt
- minimum kor 35
- kultúrált levél tapasztalatról, vágyról
- képet fogunk kérni!!
Kizáró tényezők:
- dohányzás
- jelentős túlsúly
Előny:
- ha van tapasztalatod
Majdnem biztos a dolog
- ha pár vagytok (férfi+nő)
Aki a fenti feltételeknek megfelel, kérjük privátban írjon, mindenkinek válaszolunk!
Bővítenénk a csapatot egy pasival. Alapvetően adatlap alapján, de:
Ami fontos:
- tudj utazni, de ne a világ másik végéről, mert előzetes találkozó szükséges!
- hétközben nem érünk rá, csak hétvégén, akkor sem mindig
- férfi bi (orál) elvárt
- minimum kor 35
- kultúrált levél tapasztalatról, vágyról
- képet fogunk kérni!!
Kizáró tényezők:
- dohányzás
- jelentős túlsúly
Előny:
- ha van tapasztalatod
Majdnem biztos a dolog
- ha pár vagytok (férfi+nő)
Aki a fenti feltételeknek megfelel, kérjük privátban írjon, mindenkinek válaszolunk!
Üdv csoport tagok! Szombathelyen vagy környékén normáls hölgy vagy esetleg pár aki ismerkedne?
Hali! Holnap reggel (9 körül) Győr - Óvár között, ha valaki kapható arra, hogy leszopjon, várom a kelentkezését

Holnap Tatán és környékén szopnék diszkréten! Akár kíváncsi heterot is.