Sziasztok
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Keszthely környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
holgy ismeretseget keresem aki szivesen es orommel hasznalna rajtam a male masturbatort, koszonom
Sziasztok! Idősebb hölgy vagy pár házibarátja lennék! Írj vagy írjatok rám, beszélgessünk....a többi úgyis alakul, ha megfelelünk egymásnak! Ha kell, szívesen segítek bármiben ,legyen szó szerelésről, takarításról, pakolásról....esetleg fűnyírásról....a fizetséget nem pénzben kérném!

Győr, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.
Kolcsonos oromszerzes,Keszthely es kornyeke
Vas megyei nimfomanias nő ? Toronyban van helyem kamionban szívesen nyalnek egy hatalmasat imadom a nagy szoros puncit
Szombathelyen ma 12-14 óràig parkerdőben masztizom..kivàncsi pàrokat,lànyokat ,fiúkat vàrok.igényes fiatal vagyok.
Sziasztok! A mai nap folyamán párt vagy lányt fogadnék, részletek privátban.
Van lehetőség ?!
Sziasztok párhoz csatlakoznék csütörtökön , vagy pénteken vagy szombaton előre is köszönöm.
Hello
Délután 14-15 óra körülre keresek partnert.
Szombathely, Sárvár környéke
Írj ram privát ha benne vagy
Délután 14-15 óra körülre keresek partnert.
Szombathely, Sárvár környéke
Írj ram privát ha benne vagy
Sziasztok! Lánnyal, párral ismerkednék győr és környékén
Biszex orál kaland érdekelne Vas megyében ezen a héten.
Sziasztok, kedd estére keresek szexpartnert Siofokon.
Ma is aktuális!
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Soproni partnerekkel ismerkednék...elsősorban párok személyében.
Sziasztok! Abdán ma Pár lesz kint inen?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
oral kedvelo holgy ismeretseget keresesem,kolcsonos oromszerzes celjabol........Keszthely es nagy kornyeke

Diszkrét szexre vágyó nőt keresek.