Sopronban ismerkednék intelligens párral...akár rendszeresre is.
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz hozzá. Privátban keress köszönöm.
Kedves Hölgyek!
Keresek társat fétisem kiéléséhez.
Olyan nőt keresek 18-42 év között,aki nagy,vastag farkú sráccal sexel,majd utána frissen spermásan,tocsogva, kitágulva kinyalhatom és meg dughatom én is....
Akár életvitel szerűen is működhet....velem élsz,de azzal vagy akivel akarsz.
Ha magadra vagy fantáziádra ismersz,írj hozzászólást és rád írok.
Olyan nőt keresek 18-42 év között,aki nagy,vastag farkú sráccal sexel,majd utána frissen spermásan,tocsogva, kitágulva kinyalhatom és meg dughatom én is....
Kedves Hölgyek!
Hello. Mostanában valaki?
Ma este pasikkal párokkal kalandoznánk ,helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Zalaegerszegen most pasi orálra? Kényeztetnék.
Szia!
Nem hiszem el, hogy van olyan lány, hölgy, aki örömmel egyedül szeretné tölteni az Ünnepeket, és a további életét. Én sem szeretném...
Zalaegerszegi, NORMÁLIS, 50 éves, magas, alul fazonírozott pasi vagyok.
Nem csak a szex érdekel, sőt...
Nyugodt helyen élek.
Itt csak pasik nézegetnek? Azt kizártnak tartom.
Nem hiszem el, hogy van olyan lány, hölgy, aki örömmel egyedül szeretné tölteni az Ünnepeket, és a további életét. Én sem szeretném...
Zalaegerszegi, NORMÁLIS, 50 éves, magas, alul fazonírozott pasi vagyok.
Nem csak a szex érdekel, sőt...
Nyugodt helyen élek.
Itt csak pasik nézegetnek? Azt kizártnak tartom.
Szív mint az iszap?
(Ez egy válasz Judjozs üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 21. csütörtök 21:31

Szia. Van egy 2000-es évjáratú,1.9 szívó dízel Partnerem eladó ha érdekel
Továbbra is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 22. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 13:32
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen most pasi orálra? Kényeztetnék.
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr
Ma dec 23 Győr,
Hölgy ,pár,
Vagy BDSM kinky játékok iránt nyitott lány, párt keresek
Ha gondolod irj rám
Aki az alapos megmunkálás híve
Van humora annak ma hamarabb jön a Mikulás
Hölgy ,pár,
Vagy BDSM kinky játékok iránt nyitott lány, párt keresek
Ha gondolod irj rám
Aki az alapos megmunkálás híve
Van humora annak ma hamarabb jön a Mikulás
Zalaegerszegen ma kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok! párhoz szállnék be hetero alapon
Zala megye ,de tudok utazni!
183cm 88kg rendszeresen sportolok, masok szerint extran helyes 30 as pasi vagyok
uzenetre valaszolok!

183cm 88kg rendszeresen sportolok, masok szerint extran helyes 30 as pasi vagyok

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok! Nyakunkon az ünnep. Keresek olyan nőt vagy párt, akit megajándékozhatok egy élvezetes időtöltéssel.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék lakást foglalni pár órára.
Akit izgatna, ha egy fiatal srác kényeztetne ünnepkor, írj nyugodtan.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék lakást foglalni pár órára.
Akit izgatna, ha egy fiatal srác kényeztetne ünnepkor, írj nyugodtan.
Zalaegerszegen mostra keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem van.
Sziasztok! 30-án estére keresünk egy bi pasit (pasik között csak orál) hármas játékokra. Merj fotót küldeni emailben. Nem viber, google chat stb! Email! Ha erre nem vagy képes, ne is írj! Tatán van helyünk!
Házibarátot keresünk zalaegerszeg 60km-es körzetében! Ha érdekel írj privátban!
2023. december 27-tól 30-ig (szerda, csütörtök és péntek) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.